Heb je ooit weleens geld uitgegeven aan ondergoed dat ongemakkelijk zat? Wil je dat dat niet nog eens gebeurt? Nou maak je maar geen zorgen, je bent niet de enige die dit probleem heeft. Er zijn over de hele wereld miljoenen mannen, die moeite hebben met het kopen van ondergoed. Hoewel het een item is, dat niemand zal zien, is het toch een belangrijk kledingstuk dat zeker geen ondergeschoven kindje mag zijn. In dit artikel geven we enkele tips voor het kopen van ondergoed voor mannen, die je kunt gebruiken om de boel daar beneden stukken comfortabeler te maken.

Er zijn drie kenmerken waarmee je bij het kopen van je ondergoed rekening moet houden. Deze omvatten het comfort, de stijl en de kleur.

Het comfort

Het comfort van je ondergoed hangt samen met drie dingen: de maat, het klimaat waarin je het draagt en de gebruikte stof. Het ondergoed van Undiemeister is in ieder geval ontzettend comfortabel en is gemaakt van hoge kwaliteit.

undiemeister-ondergoed

Credits: Undiemeister

De maat

Het is je misschien al opgevallen dat er veel maten ondergoed in de schappen liggen. Veel fabrikanten maken over het algemeen echter een taille met een standaardmaat. Hoe de rest van het ondergoed bij je past, hangt sterk van het merk af. Om de juiste maat te kunnen bepalen, is het altijd aan te raden om eerst één of twee onderbroeken aan te schaffen, voordat je er meteen te veel van een merk koopt. Deze kunnen worden gebruikt om de beste pasvorm te bepalen. Over het algemeen wordt ondergoed gemeten met de aanduidingen S, M en L.

De stof

ondergoed-mannen

Een van de meer uitdagende aspecten van het kopen van je ondergoed, is het selecteren van de beste stof. Herenondergoed is verkrijgbaar in verschillende stoffen, waaronder maar niet beperkt tot nylon, katoen, zijde, spandex, lycra en nog veel meer. Het kopen van de juiste stof hangt af van je specifieke smaak en wat je gaat doen terwijl je je ondergoed draagt. Bijvoorbeeld: zijden ondergoed of boxers worden over het algemeen in bed gebruikt omdat ze licht van gewicht zijn en koel aanvoelen op de huid. Katoen heeft een ademend vermogen waardoor het langdurig kan worden gedragen, terwijl spandex heerlijk zit tijdens het sporten en ook gedurende een lange periode kan worden aangehouden.

Het klimaat

Het klimaat waarin je leeft, bepaalt ook het soort ondergoed dat je moet kopen. Hieronder vind je een vergelijkingstabel die je helpt te begrijpen welk type stof het beste bij een bepaald klimaat of de omstandigheden waarin je leeft past.
Hoe dan ook, bij het kopen van ondergoed is het belangrijk om iets te vinden dat comfortabel voor je is.

De stijl

Bij het shoppen naar ondergoed is het je misschien al wel opgevallen dat er veel stijlen zijn om uit te kiezen. Maak je maar geen zorgen. Dit is iets positiefs. Het geeft je veel keuze. De verschillende stijlen, die er over het algemeen beschikbaar zijn, zijn onder meer:

• Slips
• Boxers
• Boxershorts
• Slips

Slips

Dit is onder veel mannen een populaire keuze want slips bieden op alle gebieden van de pasvorm comfort. Traditionele slips hebben een elastische tailleband, een Y-vormige gulp, volledige bedekking van de billen en ongeveer 10cm stof in het midden dat alles bedekt. Slips zijn er in verschillende taille modellen, waaronder een middelhoge taille, een lage taille en een normale taille.
• Een halfhoge slip komt ongeveer tot de navel; twee centimeter onder de taille.
• Een laag uitgesneden slip zit ongeveer vijf centimeter onder de taille.
• Een slip met een normale taille valt precies op de taille.
Het maakt niet uit welke soort je koopt, ze bieden allemaal een fantastische ondersteuning voor de geslachtsdelen.

Boxers

Als je al eerder boxers hebt geprobeerd, weet je hoe los ze zitten. Boxers zijn het meest losse ondergoed van alle stijlen en lijken qua ontwerp op loszittende shorts. Over het algemeen hebben ze een recht uitgesneden pijpje, die delen van de bovenbenen samen met de hele billen bedekt. De lengte van de pijpjes kan echter variëren. Voor het gemak hebben boxers altijd een gulp die open kan. Boxers zijn geweldig om onder een loszittende broek te dragen. Omdat ze weinig ondersteuning bieden, zijn ze geen goede keuze voor het dragen tijdens fysieke activiteiten.

Boxershorts

undiemeister-ondergoed-zwart

Credits: Undiemeister.com

Eén van de meest populaire keuzes van veel mannen zijn de heren boxershorts. Je hebt dit type misschien al wel gezien tijdens het shoppen naar ondergoed. De boxershort, zoals de naam al zegt, is een combinatie van de boxer en een slip. Boxershorts bieden een geweldige ondersteuning en bedekking voor elke man en zijn een uitstekende keuze om onder elk kledingstuk te dragen. Dit soort ondergoed is geweldig voor het dragen tijdens atletische en fysieke activiteiten.

Slips

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van vrouwen die een slip dragen, hoewel er tegenwoordig ook veel mannen zijn die dit soort ondergoed liever dragen. Als je het nog niet wist, is een slip een strakker soort ondergoed met een stukje stof aan de voorkant en een dunne strook aan de achterkant. Hoewel slips over het algemeen in de slaapkamer worden gebruikt, dragen sommige mannen ze ook de hele dag door. Slips zijn niet voor iedereen even geschikt, maar als je er een wilt proberen, kun je het beste een stof en een maat kiezen, die tijdens het dragen comfortabel zit.

De kleur

Het mooie van mannen ondergoed is dat het verkrijgbaar is in verschillende patronen en kleuren. Vroeger was wit de meest populaire keuze hoewel tegenwoordig, met zoveel opties, veel mannen de voorkeur geven aan de kleuren die bij hun levensstijl passen. Bij het kiezen van een kleur komt het vooral neer op persoonlijke smaak en welke kleding je gaat dragen. Als je bijvoorbeeld een witte broek draagt, is het niet verstandig om zwart ondergoed te dragen. Onthoud dat sommige kleding en kleuren door de buitenste laag stof van je broek te zien zijn.

Conclusie

Of je nu in warm of koud klimaat leeft, je moet voor iets kiezen waarin je je fijn voelt. Welke stijl en welke kleur koop jij vandaag?

Leave a Comment