Marian keert spoedig terug naar Portugal. De ster uit B&B Vol Liefde was de afgelopen tijd in Nederland omdat ze op haar B&B-adres bedreigingen met de dood binnen had gekregen, afkomstig van een oud-werkneemster die haar voor ruim 100.000 euro heeft opgelicht, maar ze zet de schouders er weer onder en wil zich niet laten kennen.

Leven oppakken

Hoewel de vermeende dader nog vrij rondloopt en de politiebewaking bij haar huis in Portugal ook weer opgeheven is, vliegt ze binnenkort weer die kant op. .”Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden. Ik zal me niet op mijn gemak voelen in mijn eigen huis, maar ik let extra op en slaap met de deuren op slot. Al mijn buren zijn ook weer terug van vakantie, stuk voor stuk lieve mensen. En ik krijg vrienden en kennissen over.”

Nog op vrije voeten

In het Algemeen Dagblad vertelt Marian verder dat ze het erg vervelend vindt dat de vermeende dader, een Portugees-Engelse dame die altijd zei dat ze Marian…

Lees verder bij lovereality.nl

Leave a Comment