Als je tv kijkt heb je zeker Matthijs van Nieuwkerk zien voorbij komen. Je kunt hem onder andere gezien hebben bij ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Matthijs Gaat Door’, die hij sinds 2020 presenteert. Hij is nu inmiddels 63 jaar oud. Naast televisiepresentator zijn is hij ook een journalist geweest. Hij heeft door de jaren heen een hele succesvolle carrière voor zichzelf opgebouwd, maar in de liefde heeft hij ook zeker gescoord, want hij is namelijk al een tijdje samen met zijn vriendin Martha Riemsma. Wil jij meer te weten komen over haar en hun relatie? Dan zit je hier zeker goed!

De relatie van Martha Riemsma en Matthijs van Nieuwkerk

Martha Riemsma en Matthijs van Nieuwkerk kregen een relatie in 2022, vlak na de scheiding tussen Matthijs en zijn ex-vrouw Karin Munster, waarmee hij ook twee kinderen heeft gekregen. Opvallend tussen Matthijs en Martha is hun verschil qua leeftijd. Martha Riemsma is maar liefst 16 jaar jonger dan haar vriend, maar dat vormt gelukkig geen probleem voor hen, want sinds dit jaar is naar buiten gebracht dat Martha en Matthijs het huwelijksbootje ingestapt zijn. Martha wist zelf al vanaf het eerste moment dat hij de ware voor haar was: ‘Ik dacht: we gaan elkaar heel leuk vinden. Zoals je het soms ziet in een film, je staat tegenover elkaar en je denkt: oké! En als je dan in gesprek met elkaar gaat en nooit meer uitgepraat en uitgelachen raakt, dan is het wel een soort wonder’. ‘Helemaal als je dan ook nog eenzelfde idee hebt hoe je je leven wilt leiden. Ik ben daar heel dankbaar voor.’, aldus Martha Riemsma.

Waar kun je Martha Riemsma van kennen?

Martha Riemsma is ook een bekend gezicht binnen de mediawereld, want ze was namelijk acht jaar lang hoofdredacteur van ‘De Twentsche Courant Tubantia’, maar in mei 2022 kwam er een eind aan haar carrière als hoofdredacteur, omdat ze simpelweg aan iets nieuws toe was. En iets nieuws heeft ze zeker gedaan! Ze heeft namelijk een eigen onderneming die ‘The Art of Conversation’ heet. Met haar bedrijf geeft ze advies aan anderen die betrekking hebben met onderwerpen, zoals management, mediaproducties en bedrijfsvoering.

Leave a Comment