Mdemma is een Rotterdamse influencer die inmiddels al een behoorlijke groep fans heeft weten op te bouwen op social media. Ze is voornamelijk actief op Instagram en TikTok, en op beide kanalen heeft deze jonge dame meer dan 100.000 volgers.

Mdemma haar echte naam is Emma en heeft bewust gekozen voor het gebruik van een andere naam. Mdemma, ook wel MDMA, is misschien niet het eerste waar je als jonge dame aan gelinkt wilt worden, maar voor deze blonde schone blijkt het goed te werken. Ze verdient bakken met geld, voornamelijk door sexy foto’s van zichzelf te delen.

Leeftijd van Mdemma

Mdemma is geboren in 2002 en is op dit moment 22 jaar oud.

Mdemma is een echte Rotterdamse

Emma werd in Rotterdam geboren en woont daar tegenwoordig nog steeds. Wel is zij vaak uit de stad, omdat zij haar dagen graag vult met leuke uitjes en vakanties. Het is de droom van Mdemma om het helemaal te maken op social media, als influencer, en zij bouwt haar groep fans steeds verder uit door vooral sexy foto’s te delen. Dit is algemeen bekend, en precies dit levert haar dagelijks nieuwe volgers op. Hoe dan? Dit doet zij door haar Instagram account op privé te zetten. Je kunt dus alleen haar sexy foto’s bekijken als je haar ook volgt. Stiekem mee kijken is er dus niet bij. Mdemma accepteert wel vrijwel alle volgverzoeken, dus dit maakt haar zeker uniek op Instagram.

Activiteit van Mdemma op social media

Mdemma is vooral bekend op Instagram en TikTok, waar zij een grote hoeveelheid sexy foto’s deelt met haar fans. Toch is ze niet alleen op deze kanalen erg actief. Je kunt haar ook volgen op Friends2Follow, op Fancentro en op OnlyFans. Het zijn vooral deze kanalen waar ze veel geld aan verdient, voornamelijk omdat ze via deze kanalen exclusieve content deelt met haar fans. Daarnaast heeft Mdemma ook nog een eigen website waarop je terecht kunt voor exclusieve content. De content van haar website staat dan ook niet openbaar. Je moet je aanmelden om content te kunnen bekijken.

Mdemma wordt rijk door OnlyFans en Fancentro

Het is vooral haar activiteit op OnlyFans die ervoor zorgt dat het vermogen van Mdemma lekker door blijft groeien. Als OnlyFans model doet zij het namelijk ontzettend goed. Daarnaast heeft ze ook meer dan 30.000 volgers op Fancentro, waar ze maandelijks minimaal 150.000 euro mee binnen weet te slepen. We kunnen ervan uit gaan dat haar inkomsten van andere platforms voor exclusieve content ongeveer even hoog liggen, waardoor we rustig kunnen zeggen dat Mdemma minimaal 300.000 euro per maand verdient. Het zal je dan ook niet verbazen dat zij inmiddels miljonair is. Op Fancentro is ze ongeveer even populair als Nicol Kremers, en dat zegt veel!

Mdemma onderwerp van RoddelPraat

RoddelPraat draait natuurlijk om het bespreken van de meest interessante en spraakmakende roddels. Jan en Dennis hebben een uitzending gemaakt waarin Mdemma centraal stond. Zij zou namelijk zijn vreemdgegaan met Gio Latooy, die op dat moment nog een relatie had met de eveneens bekende influencer Jade Anna. De fans van Gio en Jade Anna werden verscheurd toen zij bekend maakten uit elkaar te gaan. Het zou dus volgens deze roddel het geval zijn dat Mdemma de oorzaak van deze breuk was.

Yvonne Coldeweijer over Mdemma

Roddelkoningin Yvonne Colderweijer wilde ook nog wel iets aan dit verhaal toevoegen. Zij gaf aan dat Mdemma in een triootje zou zijn beland met Gio en Alex van Dun, de beste vriend van Gio. De twee zouden tijdens het uitgaan in Rotterdam kennis hebben gemaakt met Mdemma, waarna deze drie én een vriendin van Mdemma naar de villa van Gio zouden zijn gegaan. Coldeweijer geeft aan dat Gio geen erectie meer zou kunnen krijgen door de grote hoeveelheid drank die hij op had, waardoor het feestje niet helemaal door zou zijn gegaan. Mdemma heeft zelf op deze situatie gereageerd op TikTok, en gaf aan dat ze allemaal direct zijn gaan slapen in de villa van Gio. Het enige ‘bewijs’ zijn een aantal foto’s waarop te zien is dat Alex en Mdemma zoenen.

Wie is de vriend van Mdemma?

Je zou misschien na bovenstaand verhaal denken dat Mdemma dan wel single zal zijn en kan doen en laten wat zij wil, maar dit is niet het geval. Mdemma heeft namelijk al lange tijd een relatie met Glenn Fontein, eveneens een bekende influencer, voornamelijk op TikTok. De twee gaan vaak met elkaar op vakantie en delen dan natuurlijk ook leuke foto’s en video’s met hun volgers. De twee lijken nog steeds erg gelukkig met elkaar te zijn, waardoor we misschien kunnen oordelen dat het verhaal van het triootje niet waar zou zijn. Hoe dan ook, Mdemma en Glenn zijn samen en kijken ondertussen vast alweer uit naar hun volgende vakantie samen.

Leave a Comment