Kijk, in de categorie Handige Nieuwtjes scoort dit wel. Als u een iPhone of iPad heeft, kunt u te maken krijgen met te weinig opslagruimte. U hoeft dan niet automatisch een apparaat met meer geheugen te kopen. SanDisk Corporation introduceerde namelijk een nieuwe generatie iXpand ™ Flash Drives om snel en gemakkelijk ruimte vrij te maken op iPhones en iPads. De iXpand Flash Drive heeft een capaciteit tot 128 GB en hij past op bijna alle iPhone en iPad modellen. Een USB 3.0 verbinding zorgt voor een snellere overdracht naar Mac en pc en met de vernieuwde app wordt het overzetten van foto’s, video’s en muziek nog makkelijker.>>

large_ixpand_flash_drive

Kijk, in de categorie Handige Nieuwtjes scoort dit wel. Als u een iPhone of iPad heeft, kunt u te maken krijgen met te weinig opslagruimte. U hoeft dan niet automatisch een apparaat met meer geheugen te kopen. Duurzaam! SanDisk Corporation introduceerde namelijk een nieuwe generatie iXpand ™ Flash Drives om snel en gemakkelijk ruimte vrij te maken op iPhones en iPads. De iXpand Flash Drive heeft een capaciteit tot 128 GB en hij past op bijna alle iPhone en iPad modellen. Een USB 3.0 verbinding zorgt voor een snellere overdracht naar Mac en pc en met de vernieuwde app wordt het overzetten van foto’s, video’s en muziek nog makkelijker.

De nieuwe iXpand Flash Drive is voorzien van een flexibele Lightning connector en een USB 3.0 verbinding. Zo heeft u de mogelijkheid snel en gemakkelijk foto’s en video’s over te zetten van een iPhone of iPad naar Mac of pc. Ook kunt u er automatisch back-ups mee maken van fotobestanden en contactpersonen. Video’s in populaire formaten kunnen rechtstreeks vanaf de drive worden bekeken. Die nieuwe drive is voorzien van encryptiesoftware waarmee documenten kunnen worden beveiligd met een password. Zo kunnen gevoelige bestanden veilig worden gedeeld tussen verschillende devices.

Ook de app van de iXpand Drive is vernieuwd en biedt nu nieuwe mogelijkheden en een betere gebruikservaring. Met deze app kan direct ruimte worden vrijgemaakt op de iPhone of iPad, doordat hij de mogelijkheid biedt om direct via de camerafunctie foto’s te maken en op te slaan op de drive in de plaats van op de smartphone. Ook kunnen met de app automatisch back-ups worden gemaakt van content van populaire social networking sites en kan vanuit de app muziek worden afgespeeld. De iXpand Drive app is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe generatie iXpand Flash Drives en is beschikbaar via de App Store voor iPhone en iPad. De app opent automatisch wanneer de iXpand Flash Drive wordt verbonden met iPhone of iPad. Zo kan de opslag direct worden uitgebreid en kunnen gebruikers gelijk aan de slag met het toegankelijke filemanagementsysteem.

De iXpand Flash Drive is beschikbaar met een geheugencapaciteit van 16GB, 32GB, 64GB en 128GB en verkrijgbaar vanaf € 44, 99. De drive is geschikt voor gebruik met iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12.9-inch), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini en iPod touch (5th generation) met iOS 8.2 of nieuwer. De nieuwe iXpand Flash Drive is beschikbaar via de bekende retailers.

 

Leave a Comment