Ondanks dat Instagram, Facebook en Twitter 15 jaar geleden nog niet eens bestonden, is het nu ondenkbaar dat deze social media-platformen nu niet meer zouden bestaan. Ze hebben zelfs een uiterst prominente rol in onze samenleving gekregen!

Met de komst van social media kregen we ook te maken met allerlei nieuwe termen, zoals liken, selfies, volgers en influencers. We kunnen tegenwoordig mensen (celebrities, atleten, politici en influencers) nu rechtstreeks op de voet volgen en dat heeft hen geen windeieren gelegd. Laten we kijken naar de top 10 meest gevolgde mensen op Instagram, Facebook én Twitter!

Top 10 meest gevolgd op Instagram

Het is zonder twijfel de meest populaire social media-medium van dit moment. Instagram is helemaal hot and happening op dit moment en trekt vele honderden miljoenen maandelijks actieve bezoekers. Nouja, eigenlijk zelfs nog meer: maar liefst 1 miljard mensen gebruiken Instagram minstens één keer per maand. Dagelijks zijn het er zelfs 500 miljoen.

Zij volgen gemiddeld per persoon zo’n 200 mensen en merken om constant op de hoogte te gehouden worden van wat zij allemaal aan het doen zijn. Ondanks dat iedereen een andere feed heeft, zijn we toch aardig eensgezind over de meest interessante mensen op Instagram. Zo volgen we massaal Beyoncé, Neymar, Kim Kardashian, Ariana Grande en The Rock!

Mocht je nog coole, interessante en vermakelijke aanvulling in je feed zoeken, check dan graag de top 10 meeste volgers op Instagram

Top 10 meest gevolgd op Facebook

facebook

Het is moeilijk te geloven, maar toch echt waar. Facebook heeft 2 miljard mensen die hun platform maandelijks gebruiken. Dat is ongelooflijk veel. Dat is een kwart van de gehele wereldbevolking en haast iedereen met een hedendaagse smartphone. Maar wie worden het meest gevolgd op deze grote blauwe social media-reus? Is het acteur Vin Diesel? Is het Cristiano Ronaldo of toch Lionel Messi?

Tijd om eens te kijken naar de Top 10 Facebook-pagina’s met de meeste volgers

Top 10 meest gevolgd op Twitter

Twitter lijkt in eerste instantie misschien een beetje het verloren social media-kanaal van de drie, maar vergis je niet! Maandelijks zijn er wereldwijd nog steeds meer dan 325+ miljoen actieve gebruikers!

Per dag worden er maar liefst 500 miljoen+ tweets de wereld in gestuurd en er zijn 100 miljoen+ mensen die dagelijks even checken wat er voor een berichtjes de wereld in worden geholpen. Wie staat er denk je op plek #1? Is het Taylor Swift, Barack Obama of toch Justin Bieber? Je gaat het ontdekken na de klik. Top 10 Twitter met de meeste volgers

Social media moe?

Mocht je even helemaal klaar zijn met alles wat met social media te maken heeft, dan wil ik je graag aanbevelen om een goed boek te openen. En dan niet zomaar een simpele fantasieboek of een romannetje, maar één in de categorie persoonlijke ontwikkeling. Een beter persoon worden in het leven, in de liefde, met je gezondheid en in zakendoen is een mooi iets. Boeken over mindset, gedrag, en succes van mensen die het allemaal al eens hebben gedaan kunnen je immens vooruit helpen. Kijk daarom graag deze top 7 boeken over persoonlijke ontwikkeling

Leave a Comment