België is een klein land in Europa. Het mag dan klein zijn, maar er wonen heel veel mooie vrouwen in dit land. Hierbij onze top 10 van de meest sexy vrouwen van België!

10. Leentje Jorissen

Leentje Jorissen: “Mijn ogen vind ik het mooist aan mezelf” - PNWS

De 22-jarige Leentje Jorissen werd in 2017 gekroond tot mooiste van de provincie Limburg en was een van de finalisten in Miss België.

9. Elena Castro Suarez

Elena Castro Suarez sexy

Elena Casto Suarez werd in 2019 op 18-jarige leeftijd gekroond tot Miss België.

8. Celine van Ouytsel

Celine van Ouytsel

Op 11 januari 2020 werd Van Ouytsel verkozen tot Miss België. Ze heeft de schoonheid en de hersens. Ze werkt als model en advocaat.

7. Maithé Rivera Armayones

Maithé Rivera Armayones

Maithé is vooral bekend geworden omdat ze de titel Miss België heeft gepakt. Deze fitgirl is inmiddels erg populair geworden op Instagram. Ze is daarnaast ook de ex van Real Madrid keeper Thibaut Coutrois.

6. Amy Sonck

Amy Sonck sexy outfit sport

Amy Sonck is de dochter van Wesley Sonck, de voormalige profvoetballer van onder meer Ajax. Vandaag steelt zijn dochter de show.

5. Gaëlle Garcia Diaz

Gaëlle Garcia Diaz borsten bh sexy

Gaëlle Garcia Diaz, geboren op 26 december 1988, is een model, actrice, vlogger en zangeres, een voormalig pokerspeelster en voormalig tv-presentatrice. Ze is ook de bedenker van het cosmeticamerk Martine Cosmetics, dat ze in november 2018 lanceerde/.

4. Rose Bertram

Rose Bertram bikini naakt sexy

Rose Bertram is the girlfriend of ex-Ajax player Gregory van der Wiel. Sheworks as a model and influencer. With her beautiful head of curls and her amazing body she has more than a million followers on instagram.

3. Luna Stevens

Luna Stevens naakt zwembad

Luna Stevens is een bekende persoonlijkheid in de Nederlandse entertainmentindustrie. Ze is geboren op 10 februari 1996 in Nederland. Luna is vooral bekend als influencer, presentator en model.

Luna begon haar carrière als model en werkte samen met verschillende merken en modeontwerpers. Ze vergaarde al snel een grote online aanhang op sociale media, waar ze haar stijl, beautytips en lifestyle deelde. Haar unieke gevoel voor mode en haar vermogen om trends te creëren maakten haar populair onder jongeren.

Naast haar werk als model en influencer heeft Luna ook ervaring als presentator. Ze heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s en evenementen, waar ze haar charme en vlotte presentatievaardigheden heeft laten zien. Ze is bekend geworden als gastheer van verschillende muziekfestivals en modeshows.

Luna heeft ook haar eigen YouTube-kanaal, waar ze video’s deelt over mode, beauty en lifestyle. Ze heeft een groot aantal abonnees vergaard en haar inhoud wordt vaak positief ontvangen.

Met haar onderscheidende stijl en persoonlijkheid is Luna Stevens uitgegroeid tot een inspiratiebron voor veel jonge mensen in Nederland. Ze blijft actief betrokken bij de mode- en entertainmentwereld en blijft haar carrière verder ontwikkelen.

2. Celest Decaesstecker

Celest Decaesstecker sexy borsten

Celest Decaesstecker is een bekende persoonlijkheid in België, met name in de Vlaamse media. Ze werd geboren op 22 juni 1999. Celest is vooral bekend als presentatrice, actrice en YouTuber.

Celest begon haar carrière als YouTuber en creëerde een populair kanaal waarop ze video’s deelde over lifestyle, beauty en mode. Haar authentieke persoonlijkheid en humoristische benadering maakten haar snel geliefd bij een groot aantal volgers.

Naast haar succes op YouTube heeft Celest ook ervaring opgedaan als presentatrice. Ze heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waar ze haar levendige persoonlijkheid en vlotte presentatievaardigheden heeft laten zien. Ze heeft onder andere programma’s gepresenteerd gericht op jongeren en entertainment.

Daarnaast heeft Celest ook haar talenten als actrice laten zien. Ze heeft deelgenomen aan verschillende toneelstukken en heeft ook enkele kleine rollen gehad in televisieseries en films.

Celest staat bekend om haar positieve energie en haar vermogen om een lach op het gezicht van haar publiek te toveren. Ze blijft actief in de mediawereld en haar carrière blijft groeien. Met haar veelzijdigheid en talent blijft Celest Decaesstecker een geliefde persoonlijkheid in de Vlaamse entertainmentindustrie.

1. Michèle De Bruyne

De blonde Michele, die oorspronkelijk uit Genk komt, studeerde aan de Universiteit van Hasselt in België. Naar verluidt begon ze in 2014 te daten met de Belgische international De Bruyne, toen hij voor Wolfsburg in de Bundesliga speelde.

Wanneer zijn ze getrouwd en hebben ze kinderen?

De ex-Chelsea spelmaker gaf toe dat hij misschien niet bij City was gekomen als zijn vriendin niet zwanger was geweest.

Michele beviel in 2016 van Mason Milian De Bruyne.

De Bruyne toonde zijn romantische kant in december 2016 toen hij de blonde stunner ten huwelijk vroeg onder de Eiffeltoren in Parijs.

Ze knoopten de knoop in 2017 met een uitbundige huwelijksceremonie in Italië.
Een jaar later werd op 31 oktober hun tweede zoontje Rome geboren.

Ze verwelkomden hun derde zoon, Suri, op 5 september 2022.

Woont ze de wedstrijden van De Bruyne bij?

Michele was naar verluidt geen vaste waarde aan het begin van De Bruyne’s carrière bij de Etihad.

Maar ze racete het veld op om mee te vieren nadat Manchester City in 2018 de titel opeiste.

Ze greep ook de kans om met de Premier League trofee op het veld te poseren voor een foto met De Bruyne en hun zoon.

Leave a Comment