Memphis Depay is natuurlijk niet weg te denken uit de voetbalwereld. Hij begon in 2013 in het Nederlands elftal en is momenteel aanvaller voor Atlético Madrid, maar hij heeft meer dan alleen een voetbalcarrière. Memphis Depay heeft ook een grote liefde voor muziek en hij heeft ook meerdere r&b-nummers gedeeld op YouTube, zoals Heavy Stepper en These Days. Zijn liedjes gaan voornamelijk over onderwerpen, zoals zijn leven als voetballer en natuurlijk over de liefde. En over de liefde gesproken, Depay zit hoogstwaarschijnlijk in een relatie met de schitterende model Coral Gutiérrezz. Hij plaatste afgelopen zomer een video met het Spaanse model, waarop ze aan het knuffelen waren. Depay houdt zijn liefdesleven goed geheim, maar deze video was volgens vele mensen wel een echte bevestiging dat Coral Gutiérrezz zijn nieuwe vriendin is.

Wie is Coral Gutiérrez?

Coral Gutiérrez is een beeldschoon model. Ook kun je haar zien als influencer, met haar 51,5k volgers op Instagram. Het model deelt vooral pikante foto’s van haarzelf, waarin ze schaars gekleed is. Maar ze ziet er ook bloedmooi uit met wat meer kledingstukken om haar lijf. Ook reist ze veel, want haar foto’s worden altijd gemaakt op talloze exotische locaties, maar verder deelt ze niet persoonlijke informatie over haarzelf. Ze is ook te zien in de videoclip ‘These Days’ van Memphis Depay. Er gaat ook een gerucht rond dat de villa in de videoclip eigendom is van Depay. Aan de beelden te zien heeft de Spaanse schoonheid het zeker naar haar zin gehad.

Is Coral Gutiérrez echt de vriendin van Memphis Depay?

Memphis Depay heeft nog niet letterlijk gezegd dat Coral zijn vriendin is. In de eerste video waarop ze samen omhelzend te zien zijn in een zwembad, heeft hij wel als bijschrift emoji’s gezet van een hartje en een duif, waardoor mensen dus denken dat Coral de vriendin is van Memphis Depay. Maar er zijn ook mensen die denken dat de video alleen gedeeld is, omdat hij bezig was met zijn nieuwe videoclip. Hij legt de laatste tijd meer focus op zijn carrière als rapper, want hij wil ontdekken of hij ook echt kan doorbreken in de muziekwereld. Daarnaast is Coral Gutiérrez ook vaker te zien in videoclips. En met zo’n prachtige vrouw op beeld, krijgen de clips van Depay vast veel views binnen. Maar de meeste mensen zijn ervan overtuigd dat er meer speelt tussen Memphis Depay en Coral Gutiérrez en dat het niet alleen gaat om een zakelijke relatie.

Coral Gutiérrez

Leave a Comment