In veel huizen van jonge gezinnen zijn begrippen als stijlvol en design ver te zoeken. Het is er vaak een bende van bevlekte meubels, overal speelgoed en retro-spullen. Niets mis mee natuurlijk, want als je een stel slopers in huis hebt, heeft mooie meubels neerzetten niet veel zin. Maar soms zie je ook wél fraaie interieurs, zowel bij ouders als natuurlijk bij grootouders, waar aan design weer meer belang wordt gehecht. Voor de kinderen/kleinkinderen zijn er vaak de bekende Ikea-kinderstoelen of de houten Stokke Tripp-Trapp. Maar wat nu als je van écht mooie dingen houdt? Daar is sinds kort een oplossing voor, de iCandy MiChair.>>

In veel huizen van jonge gezinnen zijn begrippen als stijlvol en design ver te zoeken. Het is er vaak een bende van bevlekte meubels, overal speelgoed en retro-spullen. Niets mis mee natuurlijk, want als je een stel slopers in huis hebt, heeft mooie meubels neerzetten niet veel zin. Maar soms zie je ook wél fraaie interieurs, zowel bij ouders als natuurlijk bij grootouders, waar aan design weer meer belang wordt gehecht. Voor de kinderen/kleinkinderen zijn er vaak de bekende Ikea-kinderstoelen of de houten Stokke Tripp-Trapp. Maar wat nu als je van écht mooie dingen houdt? Daar is sinds kort een oplossing voor.

Het meubelmerk  iCandy bewijst dat stylish en praktisch wel degelijk samengaan en bracht recentelijk de iCandy MiChair naar ons land. Dat is een tijdloze kinderstoel die meegroeit met je kleintje – van babytijd tot kleuterschool. iCandy, Brits fabrikant van innovatieve designkinderwagens, begrijpt wat ouders en grootouders van nu willen: materialen van hoge kwaliteit, een aantrekkelijk design en de praktische functies die je als drukke urban ouder nodig hebt. De MiChair combineert daarom natuurlijke materialen, kunststoffen van de hoogste kwaliteit en de voor iCandy karakteristieke, hoogglanzende chroomafwerking met een veilige driepuntszitting, een vaatwasserbestendig plateau en een extra hoge rug voor jonge kinderen. In het ‘circus’ genaamd huishouden staan veiligheid en hygiëne immers voorop.

 

Tijdloos meubelstuk
Wie de MiChair eenmaal in huis heeft, kan jarenlang vooruit. In combinatie met de iCandy Pod is de stoel al vanaf de geboorte van een kleintje een eyecatcher in elke inrichting. Klik de iCandy Pod simpelweg in de kinderstoel en ouders hebben direct op ooghoogte contact met hun kindje. In de hoge kinderstoel met voetensteun wordt elk fruithapje een feest. De stoel is te gebruiken voor kinderen vanaf zes maanden tot en met drie jaar. Met het optionele Comfort Pack – verkrijgbaar in rood, grijs, blauw en groen – passen ouders niet alleen het formaat van de stoel aan, maar zorgen zij ook dat hun prinsje of prinsesje extra comfortabel zit. En ja, de overtrek kan uiteraard gewoon in de wasmachine. En hoe mooi is het als kinderen die naar de kleuterschool gaan ook nog kunnen genieten van hun eigen MiChair? De hoge kinderstoel tover je eenvoudig om tot een lage stoel of schommelstoel. Perfect voor de kinderkamer van iedere hippe kleuter. De MiChair is verkrijgbaar in baby- en kinderspeciaalzaken. De prijs is 337 euro voor de stoel, 202 euro voor de Pod en 67 euro voor de comfort pack. Zeker, daarvoor koop je de halve Ikea leeg en het is ook flink duurder dan een Stokke, maar design en exclusiviteit hebben hun prijs, toch?

 

Leave a Comment