Heb je al wel eens van de naam Mikayla Demaiter gehoord? Nee? Dan wordt het hoog tijd dat je kennismaakt met deze blonde schone. Van oorsprong was ze ijshockeyspeelster, maar haar hockeystick heeft ze inmiddels aan de wilgen gehangen. Haar carrière op het ijs heeft ze verruild voor een carrière op Instagram. Mikayla Demaiter is een van de meest sexy bikinimodellen van deze tijd.

Wie is Mikayla Demaiter?

Mikayla Demaiter werd geboren op 14 mei 2000. En zoals je misschien al had verwacht toen je las dat ze professioneel ijshockeyspeelster was, stond haar wieg in Canada. Ze groeide op in Woodbridge, een buitenwijk van Toronto. Uit deze wijk komt ook de bekende artiest Drake. Vanaf jonge leeftijd had Mikayla al interesse in hockey, maar ook varen. Na een jarenlange carrière als atleet – Mikayla speelde voor de Bluewater Hawks in de Provincal Women’s Hockey League (PWHL) van het land, maakte ze de overstap naar het modellenwerk.

Afscheid van het ijs nam ze echter niet zomaar. Voor haar laatste wedstrijd liet ze uitgebreid weten hoe dankbaar ze was voor de reis die deze haar had gebracht. In een uitgebreid statement koesterde ze de vriendschappen, lessen en herinneringen die haar ijshockeycarrière haar hadden opgeleverd. Mikayla zei daarover het volgende:

“It is time to say goodbye. It is time to turn the page and move to the next chapter of my life, for the first time you will not be my number one focus.”

“I want to thank you for the places we’ve gone together. I also want to thank you for all the friends you have made me … definitely miss seeing us together….”

Thanks again for everything.”

Succesvolle doelvrouw bij de Bluewater Hawks

Overigens gingen de geruchten dat Mikayla Demaiter noodgedwongen met de sport moest stoppen. Ze zou geplaagd worden door een blessure en daardoor niet verder hebben gekund. Mikayla Demaiter was doelvrouw voor de Bluewater Hawks en maakte daar vooral in het seizoen 2018/2019 grote indruk. In dat seizoen speelde ze 20 wedstrijden en kreeg ze te maken met 428 schoten op doel. Slechts 19 daarvan kon ze niet tegenhouden. Het gemiddeld aantal tegendoelpunten was 2,25. In totaal speelde Mikayla 953 minuten en 57 seconden.

Mikayla’s fanbase op Instagram

Dat Mikayla niet alleen successen op het ijs weet te behalen, bewees ze meteen nadat ze de overstap naar het modellenwerk maakte. Op Instagram heeft ze inmiddels maar liefst 3 miljoen volgers. Een indrukwekkende prestatie voor deze 23-jarige! Wanneer je de Instagrampagina van Mikayla bekijkt, zal je direct opvallen dat ze op veel foto’s nogal schaars gekleed gaat. Mikayla weet als de beste hoe ze moet poseren en toont zo haar prachtige vormen en lange benen op hun beste manier.

De switch van atleet naar model ging Mikayla Demaiter probleemloos af. Of ze nu in lingerie, badkleding of casual sportkleding poseert, Mikayla weet de aandacht van een alsmaar groeiende fanbase te trekken. Zowel fotosessies bij een zwembad als op een tropisch strand doen vriend en vijand verbazen. De foto’s op Mikayla Demaiters Instagram geven perfect weer hoe mooi ze is, hoeveel zelfvertrouwen ze heeft en welke passie ze voor haar nieuwe carrière heeft.

De meest sexy foto’s van Mikayla Demaiters

Leave a Comment