Wat biedt het wereldwijde web toch tal van prachtige ontdekkingen. En soms blijken ze nog uit de buurt te komen ook! Bij ClassyLife zijn wij gek op stijlvolle, goed gemaakte producten die kwaliteit en allure combineren met een attractieve prijs. Daar zoeken wij echt naar. Mooie kleding, fraaie schoenen, prettige horloges. De kunst daarbij is om een A-merk uitstraling te kunnen combineren met een prijsniveau waarbij je altijd de prettige zekerheid hebt dat jij slimmer bent dan anderen en je ook nog eens kunt denken: voor deze prijs wil ik er ook wel twee. Zo kwamen wij de website www.aurelien-online.com tegen, met erg aantrekkelijke suede ‘driving shoes’ voor een verrassend lage prijs. Beetje verder kijken, zien dat ze nog veel meer moois leveren en ineens het besef: verdraaid, dit is Nederlands! Snel kijken!>>

AurelienBANNER

Wat biedt het wereldwijde web toch tal van prachtige ontdekkingen. En soms blijken ze nog uit de buurt te komen ook! Bij ClassyLife zijn wij gek op stijlvolle, goed gemaakte producten die kwaliteit en allure combineren met een attractieve prijs. Daar zoeken wij echt naar. Mooie kleding, fraaie schoenen, prettige horloges. De kunst daarbij is om een A-merk uitstraling te kunnen combineren met een prijsniveau waarbij je altijd de prettige zekerheid hebt dat jij slimmer bent dan anderen en je ook nog eens kunt denken: voor deze prijs wil ik er ook wel twee.

Zo kwamen wij de website www.aurelien-online.com tegen, met erg aantrekkelijke suede ‘driving shoes’ voor een verrassend lage prijs. Beetje verder kijken, zien dat ze nog veel meer moois leveren en ineens het besef: verdraaid, dit is Nederlands!

aurelien

Aurélien is een webwinkel die is opgezet door de broers Joris Hetterschijt en Philip Hetterschijt. Zij concludeerden dat mooie, luxueuze producten echt niet altijd het prijsniveau hoeven te hebben dat als gebruikelijk wordt gezien en begonnen hun eigen merk schoenen en kleding, die ze zonder tussenpersonen via een webshop verkopen. Dat scheelt een boel geld. Hun ‘smart luxury’ collectie van schoenen, polo’s, hemden en lederen accessoires voor mannen en vrouwen wordt gemaakt in Italië, door vakmensen in kleine ambachtelijke bedrijven die uitermate zorgvuldig soms slechts enkele tientallen polo’s, hemden of schoenen per dag vervaardigen. Omdat een aantal tussenschakels eruit is, kunnen bijvoorbeeld de prachtige schoenen toch voor slechts EUR 124,95 per paar worden aangeboden. Dan ben je inderdaad geneigd om te zeggen ‘weet je wat, ik neem naast die blauwe ook nog een paar knalgele’. Geweldig initiatief van Joris en Philip, dat veel succes en een gestaag groeiende collectie verdient. Wij zijn fan, dus daarom ziet u hieronder een banner die het extra makkelijk maakt om op hun website te kijken en … te bestellen. Klik!

Aurelienaurelien-drivingshoes-moccasins-ultra-side-l_1iphone_case_burgundy4_2aurelien-casual-light-blue-button-down-shirt-2-l

1 reactie

  • Zoek de hierbovenstaande koningsblauwe damesschoen van aurelien in koningsblauw in maat 40

Leave a Comment