Nu het koude weer in Nederland weer is aangebroken denken we al snel aan de mooie vakanties die we beleefd hebben deze zomer. Maar waarom zou je eraan blijven denken als je ook gewoon een lekkere vakantie kan plannen om het koude weer te ontsnappen! In dit artikel kijken we naar de mooiste bestemmingen in Spanje, zodat jij je volgende vakantie alvast kan plannen.

De Canarische eilanden

Een van de meest populaire bestemmingen in Spanje zijn de Canarische eilanden. Deze liggen ten westen van Noord Afrika, nabij Marokko en bestaan uit zeven grote eilanden en een aantal kleine eilanden. De Canarische eilanden zijn onderdeel van Spanje en worden als één van de zeventien provincies van Spanje beschouwd.

Om echt te genieten van de Canarische eilanden is een resort de manier om de Canarische eilanden te ervaren. Het lopesan baobab resort biedt de ideale gelegenheid om te relaxen en te genieten. Het resort heeft een zwembad en een eigen restaurant. Tevens kan je gebruik maken van de sportschool van het resort, een kapper en een schoonheidssalon. Het resort heeft in principe alles dat je nodig zou kunnen hebben.

Barcelona

aerial view of city buildings during daytime

Barcelona is een van de mooiste steden die Spanje te bieden heeft. Het zit namelijk bomvol cultuur. Hier kan je genieten van de unieke en mooie architectuur die Barcelona te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan de kerk La Sagrada Familia, deze kerk is nog steeds in constructie en wordt met de jaren alleen maar mooier. Niet alleen is er enorme cultuur in Barcelona, het is ook een goede plek om te gaan shoppen, te genieten van het strand en een bezoek te brengen aan FC Barcelona. Wil je dus een beetje van alles, dan is Barcelona de plek voor jou!

Madrid

park-guell

Naast de Canarische eilanden en Barcelona kunnen we Madrid niet vergeten. Dit is de hoofdstad van Spanje en net zoals Barcelona zit Madrid ook vol met cultuur. Maar meeste toeristen komen voor een traditionele flamenco dans of wanen zich in het nachtleven van Gran vía, de straat die niet van slapen weet. Daarnaast gaan veel toeristen naar Madrid voor de voetbal. In Madrid is namelijk FC Madrid te vinden, een welbekende voetbalclub.

Wil jij je vakantie naar Spanje boeken? Silverjet is de makkelijkste manier om zoveel vervoer als verblijf te boeken voor in Spanje. Zo zul je de ultieme ervaring krijgen, terwijl je een verzorgde reis hebt!

Leave a Comment