De lokroep van Saudi-Arabië klonk deze transferzomer wel héél luid, maar Robert Lewandowski heeft niet eens een fluistering gehoord. De Poolse topschutter ziet zich namelijk totaal niet in de Saudi Pro League voetballen, vertelt hij in een interview met het dagblad AS.

Robert Lewandowski wil absoluut niet naar Saudi-Arabië

Lewandowski zag zijn concurrent voor de titel van LaLiga-topscorer Karim Benzema van Real Madrid naar Al-Ittihad vertrekken, maar stelt zelf heel duidelijk: “Ik denk er niet eens over na om daarnaartoe te gaan. Voor de corona-pandemie zat het idee van de MLS wel in mijn hoofd, maar op een of andere manier heb ik me sindsdien bedacht. Het is moeilijk om voor te stellen dat ik daar na mijn Barcelona-tijd nog naartoe ga.”

De Pool heeft een transformatie doorgemaakt: “Vóór Barcelona was ik een machine, hier ben ik meer mens geworden. De commentaren op mijn doelpuntenaantallen waren soms crazy, vooral in het jaar dat ik er 41 maakte…

Lees verder bij www.soccernews.nl

Leave a Comment