Nick Kyrgios maakt niet alleen grote indruk op het tennisveld, maar ook op elke gelegenheid. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met de vrouwelijke schone aan zijn zijde. Costeen Hatzi, de vriendin van de Australische tennisprof, heeft sinds hun ontmoeting eind 2021 een significante impact op zijn leven en carrière gehad. Van het bijwonen van zijn wedstrijden tot het delen van hun leven op sociale media: Hatzi is een constante aanwezigheid in Kyrgios’ wereld, zowel binnen als buiten de tennisbaan. Deze uitgebreide blik op Hatzi en haar relatie met Kyrgios onthult haar invloed, achtergrond en rol in zijn leven.

Liefde op het eerste gezicht

Bij Costeen Hatzi en Nick Kyrgios was er echt sprake van liefde op het eerste gezicht. Hun ontmoeting vond plaats toen Kyrgios contact opnam met Hatzi om een spiegel te kopen die zij op Instagram verkocht. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Hatzi, die in 2021 afstudeerde in psychologische wetenschappen, was voor hun ontmoeting niet bijzonder bekend met tennis, wat hun relatie een frisse dynamiek geeft.

Een invloedrijke aanwezigheid

Hatzi’s aanwezigheid in Kyrgios’ leven wordt als uiterst positief beschouwd, zowel door Kyrgios zelf als door zijn manager, Daniel Horsfall. Haar steun en inspiratie hebben een gunstig effect op zijn spel en welzijn, een verademing gezien Kyrgios’ verleden met turbulente relaties. Het verleden van de sporter zou in dit opzicht zeker ‘stormachtig’ kunnen worden genoemd, maar met Hatzi lijkt hij eindelijk zijn rust gevonden te hebben. Hatzi’s invloed op Kyrgios’ carrière is dan ook onmiskenbaar. Kyrgios, die bekend staat om zijn explosieve gedrag op de baan, lijkt rustiger en meer gefocust sinds hij met Hatzi is. Zijn deelname aan grote toernooien, waaronder Wimbledon en de French Open, toont aan dat hij serieuze ambities heeft in zijn sport, mede dankzij Hatzi’s steun.

Een fijn leven in de prachtige stad Sydney

Het stel woont samen in Sydney, waar Hatzi ook haar carrière als social media influencer en interieurontwerper voortzet. Ze deelt regelmatig beelden van hun gezamenlijke woning en interieurprojecten, wat haar passie voor design en esthetiek benadrukt. Hatzi en Kyrgios hebben hun relatie relatief openbaar gemaakt. Hun Instagram posts, beginnend in januari 2022, getuigen van hun groeiende liefde en wederzijdse waardering. Hatzi’s steun is duidelijk zichtbaar tijdens Kyrgios’ wedstrijden, waar ze vaak op de tribune zit om hem aan te moedigen.

Verloving en toekomstplannen

Hoewel er speculaties waren over een mogelijke verloving, heeft het paar dit niet officieel bevestigd. Hatzi’s uitspraken op The Morning Show suggereren dat ze openstaan voor wat de toekomst brengt, maar dat ze geen haast hebben met formele stappen. Hatzi heeft te maken gehad met de controverses rondom Kyrgios, inclusief zijn juridische problemen en gedrag op de baan. Ondanks deze uitdagingen blijft ze hem steunen, en samen lijken ze deze obstakels het hoofd te bieden. Kyrgios heeft aangegeven dat hij een toekomst met Hatzi ziet, inclusief het stichten van een gezin. Dit toont aan dat hun relatie dieper gaat dan alleen romantiek; het is een partnerschap gebaseerd op gedeelde waarden en toekomstvisie.

Een veel belovende toekomst voor Kyrgios en Hatzi

Costeen Hatzi is meer dan de vriendin van Nick Kyrgios; ze is een belangrijke steunpilaar in zijn leven, zowel professioneel als persoonlijk. Haar positieve invloed is duidelijk zichtbaar in Kyrgios’ recente successen en stabiliteit. Samen vormen ze een krachtig paar, dat zowel de hoogte- als dieptepunten van het leven in de schijnwerpers navigeert met gratie en wederzijds respect. Met hun sterke band en gedeelde ambities lijkt de toekomst voor Kyrgios en Hatzi veelbelovend.

Leave a Comment