Rond Dordrecht wordt op 10 september een nieuw evenement voor eigenaren van klassieke auto’s georganiseerd met een wat andere insteek dan gebruikelijk. Bij veel van deze evenementen, zoals de door ClassyLife ondersteunde Barcode Car Challenge for Life, is het de opzet om met elkaar een leuke dg te hebben en uit de inschrijfgelden en sponsoring zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor een goed doel. De nieuwe Riverside Car Classic heeft een andere opzet. Deze klassiekerrit voor auto’s van 35 jaar en ouder heeft Dordrecht als startplaats en de auto is hierbij de katalysator van nieuwe contacten. De Riverside Car Classic wil bezitters van klassieke auto’s met een luxe verzorgde dag samenbrengen. >>

 

2162c790a7

rallyschild 2

LET OP: DIT EVENEMENT IS BEGIN SEPTEMBER VERPLAATST NAAR 27 JUNI 2017!!

Rond Dordrecht wordt op 10 september een nieuw evenement voor eigenaren van klassieke auto’s georganiseerd met een wat andere insteek dan gebruikelijk. Bij veel van deze evenementen, zoals de door ClassyLife ondersteunde Barcode Car Challenge for Life, is het de opzet om met elkaar een leuke dg te hebben en uit de inschrijfgelden en sponsoring zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor een goed doel. De nieuwe Riverside Car Classic heeft een andere opzet. Deze klassiekerrit voor auto’s van 35 jaar en ouder heeft Dordrecht als startplaats en de auto is hierbij de katalysator van nieuwe contacten. De Riverside Car Classic wil bezitters van klassieke auto’s met een luxe verzorgde dag samenbrengen. Harry Eskes, één van de oprichters: “Het motto van Riverside Car Classic is ‘ontspannen rijden, culinair genieten, informeel ontmoeten’. Wij willen een brug slaan tussen een mooie toertocht en het leggen van contacten, met een tocht die jaarlijks van begin tot eind op-en-top verzorgd is. Afgaande op de reacties van topondernemers uit de regio die wij de plannen voorlegden, zitten we op het goede spoor. Zij reageerden enthousiast en legden zich vast als partner.”

14038828 - old classic car driving on the highway for background use

“Met zo’n volledig verzorgde insteek, bieden we iets anders dan anders”, vult mede-oprichter Ferry Dierckxsens aan. “Wij hebben een schitterende tocht uitgezet. En we gaan op hoog niveau lunchen. Riverside Car Classic is met nadruk géén wedstrijd, maar uiteraard gaan we wel diverse prijzen toekennen. Denk aan beste auto, beste dames-equipe, leukste kleding en dat soort zaken. Bezitters van een klassieker van 35 jaar en ouder kunnen zich inschrijven via de website www.car2business.nl. Omdat 10 september al relatief snel is, is het advies daar niet te lang mee te wachten. Dit evenement is natuurlijk een lekkere onderbreking om even af te kicken van de eerste werkweken na de zomervakantie. Omdat wij er serieus mee bezig zijn, organiseren we de rit onder de vlag van de stichting Car2Business.” Kortom, als het u aanspreekt om op deze manier nieuwe contacten op te doen, is dit wellicht iets voor u. De deelname kost EUR 175,-.

Riverside Car Classic

Links Harry Eskes, rechts Ferry Dierckxsens, foto Anke Bot

Leave a Comment