In de schappen van winkels met tijdschriften kunt u een nieuw tijdschrift vinden dat u wellicht zal aanspreken. Het heet Lekker Gezond en het wordt gemaakt door de mensen die ook het gezondheidstijdschrift gezondNU produceren. De redactie is super trots op dit nieuwe magazine. “Hier hadden we een paar maanden geleden alleen maar van durven dromen. Maar met een geweldig team van redacteuren, receptenmakers, columnisten en designers, zijn we erin geslaagd. En hoe”, zegt hoofdredacteur en lekkerbek Jose Leeuwenkamp. Lekker Gezond gaat over het leukste en lekkerste van het leven: eten! Het is bedoeld voor lekkerbekken, foodies, voedingsexperts en voor ieder ander die met elke hap gezonder wil worden. Uitgever MixCom Media Group wil Lekker Gezond elk kwartaal uitgeven. Natuurlijk is er ook een website, namelijk www.lekkergezond.nl.>>

 

lifestyle-magazine-lekker-gezond

In de schappen van winkels met tijdschriften kunt u een nieuw tijdschrift vinden dat u wellicht zal aanspreken. Het heet Lekker Gezond en het wordt gemaakt door de mensen die ook het gezondheidstijdschrift gezondNU produceren. De redactie is super trots op dit nieuwe magazine. “Hier hadden we een paar maanden geleden alleen maar van durven dromen. Maar met een geweldig team van redacteuren, receptenmakers, columnisten en designers, zijn we erin geslaagd. En hoe”, zegt hoofdredacteur en lekkerbek Jose Leeuwenkamp.

Lekker Gezond gaat over het leukste en lekkerste van het leven: eten! Het is bedoeld voor lekkerbekken, foodies, voedingsexperts en voor ieder ander die met elke hap gezonder wil worden. Uitgever MixCom Media Group wil Lekker Gezond elk kwartaal uitgeven. Natuurlijk is er ook een website, namelijk www.lekkergezond.nl. In de eerste uitgave, zomer 2016, vindt u onder andere de volgende onderwerpen:

  • De gezonde eetrevolutie is begonnen
  • Interview met Janny van der Heijden
  • In 12 stappen een gezonde spijsvertering
  • Waarom zijn etiketten zo ingewikkeld?
  • Hoe boeiend is je BMI?
  • En heel veel recepten.

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand. Wij vinden het een interessante nieuwkomer, al is het maar vanwege de durf om in deze tijd waarin nogal wat bladen verdwijnen een nieuw gedrukt tijdschrift uit te brengen.

Leave a Comment