Hoera, wij hebben weer eens iets leuks over damesmode, en nog Nederlands en super betaalbaar ook. Zie hier de producten van La Collerette, een nieuw Nederlands label dat gespecialiseerd is in luxe mock-shirts. Oftewel: kraagjes met een stukje stof eraan. La Collerette werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit stoffen. De start van het nieuwe label wordt gevoerd met een ode aan het Nederlandse Vlisco; de wereldberoemde exclusieve stoffenproducent die dit jaar zijn 170e verjaardag viert. Ter ere van dit jubileum van Vlisco ontwierp La Collerette een special edition kraag die is gemaakt van Vlisco stof. De vaak als kunst bestempelde Vlisco patronen komen door de speciale waxtechniek betoverend mooi tot leven. De ontwerpers van La Collerette, de zussen Tineke en Marieke Willems, zit design in het bloed. Na het afronden van de Design Academy Eindhoven startten zij in 2005 ontwerpstudio Tweelink, waarmee ze succesvolle (inter)nationale interieur projecten realiseerden. In 2016 lanceren ze samen met vriendin en online marketeer Noëlle van Balen het mock-shirt label La Collerette. ‘Ons doel? We willen een alternatief bieden voor een update van je garderobe, zonder dat je een compleet nieuwe outfit hoeft aan te schaffen’.>>

 

Hoera, wij hebben weer eens iets leuks over damesmode, en nog Nederlands en super betaalbaar ook. Zie hier de producten van La Collerette, een nieuw Nederlands label dat gespecialiseerd is in luxe mock-shirts. Oftewel: kraagjes met een stukje stof eraan. La Collerette werkt uitsluitend  met de hoogste kwaliteit stoffen. De start van het nieuwe label wordt gevoerd met een ode aan het Nederlandse Vlisco; de wereldberoemde exclusieve stoffenproducent die dit jaar zijn 170e verjaardag viert. Ter ere van dit jubileum van Vlisco, ontwierp La Collerette een special edition kraag die volledig is vervaardigd van Vlisco stof. De vaak als kunst bestempelde Vlisco patronen komen door de speciale waxtechniek betoverend mooi tot leven.

Nederlands design
De ontwerpers van La Collerette, de zussen Tineke en Marieke Willems, zit design in het bloed. Na het afronden van de Design Academy Eindhoven startten zij in 2005 ontwerpstudio Tweelink, waarmee ze succesvolle (inter)nationale interieur projecten realiseerden. In 2016 lanceren ze samen met vriendin en online marketeer Noëlle van Balen het mock-shirt label La Collerette. ‘Ons doel? We willen een alternatief bieden voor een update van je garderobe, zonder dat je een compleet nieuwe outfit hoeft aan te schaffen’

La Collerette?
De naam La Collerette komt uit de Franse renaissance en betekent, vrij vertaald, kraag. Een Collerette balanceert tussen een kledingstuk en een sieraad, het verfraait je garderobe in een handomdraai. Een blik op de collectie van La Collerette toont dat iets simpels als een kraagje veel toevoegt aan je look. Van ingetogen classy en zakelijk tot edgy en uitbundig.

 Luxe basiskragen en masterpieces
De collectie van La Collerette bevat naast luxe basiskragen, ook premium specials: kragen met een duidelijk statement die als uitgesproken masterpieces gedragen kunnen worden. Een Collerette siert jurken, tops, cardigans en sweaters, dus je kunt er alle kanten mee op. Het is een seizoenloze fashion trend, dus in plaats van slechts vier keer per jaar, worden er doorlopend nieuwe kragen aan de collectie toegevoegd. De luxe basiskragen zijn al verkijgbaar vanaf € 39,95. Ze lijken ons ook ideaal voor vrouwen die het vaak erg warm hebben; je hoeft niet meteen een complete extra laag aan, maar je kunt er wel extra leuk door uitzien.

Hoge kwaliteit, deels met de hand vervaardigd
De kraagjes worden in Europa geproduceerd en zijn gemaakt van stoffen van de hoogste kwaliteit. De specials zijn deels met de hand vervaardigd. Alle kragen worden exclusief verpakt in een speciale cadeauverpakking die, wel zo handig, door de brievenbus past.

La Collerette Kids voor mini fashionistas
De kraagjes van La Collerette Kids, voor mini-me’s van 1 tot 12 jaar, zijn een exacte kopie van de volwassenenlijn: de kinderkraagjes hebben precies dezelfde kwaliteit én stijl. Te combineren van kek tot cute en uitermate geschikt voor ‘dressing up just like mommy’.

Op hoeveel verschillende en inspirerende manieren zo’n update er uit kan zien, is te zien op www.lacollerette.com, waar deze Collerettes exclusief te bestellen zijn.

Leave a Comment