Wij hebben hier al eerder aandacht besteed aan nieuwe Nederlandse modemerken. Nu is er weer één bij, en wij denken zo dat de Yverin collectie u zal aanspreken. De introductie ervan wordt ook professioneel aangepakt, met meteen een goed ogende, fraai ontworpen webshop erbij. En wat het helemaal bijzonder maakt: het meisje achter deze collectie is pas 22 jaar! Ontwerpster Yasmin Verheijen is afgestudeerd als binnenhuisarchitect, maar verruimde haar werkveld recentelijk met de zelf ontworpen kledinglijn ‘Yverin’. Haar liefde voor mode groeide toen zij werd verkozen tot Miss Nederland en in de mooiste creaties het podium van de Miss Universe verkiezing 2014 mocht betreden. Nadat ze haar officiële taken als ‘Miss’ had afgerond, stortte zij zich vol overgave op het ontwerpen van een eigen kledinglijn. Yasmin wil vrouwen niet alleen mooier maken, maar ook zelfverzekerder. En elegantie en comfort moeten daarbij hand in hand gaan. Zoals ze zelf zegt: “Voor mij betekent vrouwelijkheid dat je je krachtig voelt. Zelfverzekerd, mooi en comfortabel. Dat is wat ik wil uitstralen met mijn collectie.” >>

Yasmin2

logo-yverin

Wij hebben hier al eerder aandacht besteed aan nieuwe Nederlandse modemerken. Zie Marlieke de Rooij en MarjoleinElisabeth. Nu is er weer één bij, en wij denken zo dat de Yverin collectie u zal aanspreken. De introductie ervan wordt ook professioneel aangepakt, met meteen een goed ogende, fraai ontworpen webshop erbij. En wat het helemaal bijzonder maakt: het meisje achter deze collectie is pas 22 jaar!

Een kleurige collectie, de vrouwelijkheid benadrukken en positiviteit uitstralen. Ontwerpster Yasmin Verheijen heeft duidelijke doelstellingen. Yasmin, 22 jaar en woonachtig in Amsterdam, is afgestudeerd als binnenhuisarchitect, maar verruimde haar werkveld recentelijk met de zelf ontworpen kledinglijn ‘Yverin’. Dat ze de oversteek naar fashion heeft gemaakt verbaast niemand, Yasmin is altijd al dol geweest op mode. Deze liefde is nog eens toegenomen toen zij werd verkozen tot Miss Nederland en in de mooiste creaties het podium van de Miss Universe verkiezing 2014 mocht betreden. Nadat ze haar officiële taken als ‘Miss’  had afgerond, stortte zij zich vol overgave op het ontwerpen van een eigen kledinglijn, die vooral vrolijk en vrouwelijk moest zijn. Yasmin wil vrouwen niet alleen mooier maken, maar ook zelfverzekerder. En elegantie en comfort moeten daarbij hand in hand gaan. Zoals ze zelf zegt: “Voor mij betekent vrouwelijkheid dat je je krachtig voelt. Zelfverzekerd, mooi en comfortabel. Dat is wat ik wil uitstralen met mijn collectie.”

 

 

yasmin-over-ons

Yverin is een vrolijke, vrouwelijke lijn die je er niet alleen mooi uit laat zien, maar je inderdaad ook extra zelfvertrouwen geeft. De designs zijn gemaakt om je lichaam op de juiste plekken te accentueren én om comfortabel te dragen. Yverin is voor vrouwen van alle leeftijden. De jurken en tops zijn er in verschillende kleuren en haar voorliefde voor prints dankt Yasmin naar eigen zeggen aan haar Nederlands/Indische, Chinese en Hindoestaanse roots. Grote opvallende prints lijken de handtekening te worden van de modelijn. De collectie gaat nog flink groeien en is heel betaalbaar. De charmante Little Black Dress bijvoorbeeld kost slechts EUR 95,- en de tops variëren tussen EUR 80,- en EUR 120,-. Leuke nieuwkomer, zie meer op www.yverin.com.

Yasmin1

Yasmin3

Yasmin4Yasmin5

Leave a Comment