Bij ClassyLife houden we van Land Rover en we houden van de stijl van Barbour. Beide merken zijn een tweede samenwerking op kledinggebied aangegaan voor het seizoen voorjaar/zomer 2015, zo wordt gemeld. In de lifestyle-collectie worden lichtgewicht jacks aangevuld met gilets en een programma truien, shirts, jerseys en design T-shirts. Bij de jacks is er keus uit wax, leder en quilt, en alle modellen hebben een flatterende snit met lederen elementen. Het is wat modieuzer en strakker gesneden dan bij een deel van de andere Barbour-collectie. Dat is wat meer passend bij Range Rover. Natuurlijk ga je niet jagen of uitgebreid een nat bos in met strakke, korte jasjes; dan wil je meer bewegingsvrijheid. Die lijn is er uiteraard nog.>>

153956-Barbour_For_Land_Rover_SS15_Staward_Wax_Jacket_Coldgate_Quilt-fb3786-large-1421672803

Bij ClassyLife houden we van Land Rover en we houden van de stijl van Barbour. Dus als er nieuws is over een nieuwe gezamenlijke kledinglijn, dan spreekt dat ons aan, en u ongetwijfeld ook. Beide merken zijn een tweede samenwerking op kledinggebied aangegaan voor het seizoen voorjaar/zomer 2015, zo wordt gemeld. Ook de nieuwe collectie is weer geïnspireerd door Land Rover’s design en verfijnde luxe, als een moderne interpretatie van de tradities van de twee merken. In de lifestyle-collectie worden lichtgewicht jacks aangevuld met gilets en een programma truien, shirts, jerseys en design T-shirts. Bij de jacks is er keus uit wax, leder en quilt, en alle modellen hebben een flatterende snit met lederen elementen. Het is wat modieuzer en strakker gesneden dan bij een deel van de andere Barbour-collectie. Dat is wat meer passend bij Range Rover. Natuurlijk ga je niet jagen of uitgebreid een nat bos in met strakke, korte jasjes; dan wil je meer bewegingsvrijheid. Die lijn is er uiteraard nog. Lindsey Weaver, Global Licensing & Branded Goods Director Land Rover, zei “Beide merken stralen uit wat er zo fantastisch is aan Brits design. Barbour en Land Rover worden bewonderd om hun stijl en comfort, en uiteraard om hun robuustheid en geschiktheid voor elk terrein en alle weers-omstandigheden. Daardoor is deze kleding dat ook.” De collectie is vanaf februari 2015 beschikbaar via de reguliere Barbour verkoopkanalen.

153958-Barbour_For_Land_Rover_SS15_Burnside_Jacket___Pendon_Polo-21d3fe-large-1421673073153959-Barbour_For_Land_Rover_SS15_Harwood_Jacket-778c01-large-1421673076L405_13_NCAR05_HUB_fh_2_293-83435_680x450 Het wat meer traditionele maar niet minder attractieve beeld van beide merken.

Barbour 1

Leave a Comment