Grote kans dat u als ClassyLife-lezer af en toe de winkels van modeketen OGER frequenteert. En is dat niet het geval, dan kent u in elk geval de naam. Want geen enkele andere modezaak in het betere segment heeft zo’n bekendheid. Kortgeleden hebben de zonen van Oger Lusink, Sander en Martijn, de dagelijkse leiding overgenomen van hun vader. In Amsterdam en Rotterdam openen begin deze maand twee damescorners in de al bestaande vestigingen. In de store in Rotterdam vestigt zich Atelier Munro x OGER met een unieke, duurzame productiemethode. In oktober gebeurt dit ook in Antwerpen. Martijn Lusink: “Wij merken al langer dat er veel vraag is naar chique, kwalitatief hoogstaande womenswear. Nu OGER Donna is ondergebracht in de bestaande multibrand stores, kunnen we op dezelfde locaties zowel de modebewuste man als de vrouw bedienen.” In beide vrouwencorners zijn merken zoals Etro, Fabiana Filippi, Herno, Santoni en Barbara Bui te koop. Dit seizoen worden daar nog Hogan en Peserico aan toegevoegd.>>

Foto: Martijn, Sander en Oger Lusink

Grote kans dat u als ClassyLife-lezer af en toe de winkels van modeketen OGER frequenteert. En is dat niet het geval, dan kent u in elk geval de naam. Want geen enkele andere modezaak in het betere segment heeft zo’n bekendheid. Kortgeleden hebben de zonen van Oger Lusink, Sander en Martijn, de dagelijkse leiding overgenomen van hun vader. In Amsterdam en Rotterdam openen begin deze maand twee damescorners in de al bestaande vestigingen. In de store in Rotterdam vestigt zich Atelier Munro x OGER met een unieke, duurzame productiemethode. In oktober gebeurt dit ook in Antwerpen.

Brand director Sander Lusink en CEO Martijn Lusink openen dit najaar maar liefst vier nieuwe corners. OGER Donna – voor damesmode – maakt komende donderdag 6 september haar intrede in de multibrand herenstore van OGER in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Een andere damescorner opent op vrijdag 7 september in de store in Rotterdam. Martijn Lusink: “Wij merken al langer dat er veel vraag is naar chique, kwalitatief hoogstaande womenswear. Nu OGER Donna is ondergebracht in de bestaande multibrand stores, kunnen we op dezelfde locaties zowel de modebewuste man als de vrouw bedienen.” In beide vrouwencorners zijn merken zoals Etro, Fabiana Filippi, Herno, Santoni en Barbara Bui te koop. Dit seizoen worden daar nog Hogan en Peserico aan toegevoegd.

 

Rotterdam OGER Donna

Duurzame mode: pakken virtueel op maat gemaakt
Vorig jaar werd het customized label Atelier Munro x OGER gelanceerd in de Honthorststraat te Amsterdam. Nu mag Rotterdam kennismaken met dit revolutionaire concept. Atelier Muno x OGER is het nieuwste en meest dynamische maatwerkconcept ter wereld, waarbij de maten handmatig opgemeten worden en klanten hun eigen kleding kunnen ontwerpen op grote digitale schermen. Daarna wordt hun creatie direct naar de fabriek gestuurd. Alle items – pakken, shirts, dassen, jassen en sinds kort jeans, sneakers en klassieke schoenen – worden zo individueel op maat gemaakt. Uniek is dat een klant alles zelf kan samenstellen, van de voering tot knopen, revers, zakken en stitching. Ze krijgen ook kleuradvies, wat het uitzoeken van de perfecte outfit makkelijker maakt. Een afspraak maken kan op de website of telefonisch bij Atelier Munro x OGER. Desgewenst komt een Travelling Tailor op kantoor langs. Sander Lusink: “De toekomst van menswear ligt in maatwerk, omdat het een duurzame manier van produceren is. De stof wordt voor iedere klant op maat gesneden. Hierdoor blijven er weinig stukken stof en geen voorraden over. Bovendien draag je iets persoonlijks dat perfect zit. Feitelijk is elke klant zijn eigen ontwerper.”

Over OGER
OGER is een luxe herenmodemerk met vier stores in Nederland en één filiaal in België. Het familiebedrijf is opgericht in 1989 door de broers Robert, Martin en Oger Lusink, maar sinds kort staat de nieuwe generatie aan het roer: Sander en Martijn Lusink, de zonen van Oger Lusink. Yvette Karel-Lusink is CFO en Patrick Lusink runt OGER corporate fashion statements. OGER is honorary member van het Fondazione Altagamma, het Italiaanse comité van luxe merken dat bestaat uit high-end bedrijven op het gebied van design, mode, eten, sieraden, auto’s en gastvrijheid, die ambassadeur zijn voor het culturele Italiaanse erfgoed. Samen met Harrods is OGER in Milaan geïnaugereerd tot het Fondazione Altagamma waarbij de nadruk ligt op het uitdragen van het Italiaanse vakmanschap. Winkels zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Antwerpen. www.oger.nl

Rotterdam OGER Donna

Leave a Comment