U wordt graag op een andere manier wakker gemaakt dan door een keihard klinkende wekker? Sky Radio heeft kortgeleden een vernieuwde app geïntroduceerd, voor iPhone en Android (zowel mobile als tablet). De grootste en meest opvallende vernieuwing in de app is de gepersonaliseerde wekker, waarmee luisteraars worden gewekt door Sky Radio’s station-voice Kas van Iersel. Gebruikers kunnen hun eigen naam selecteren in de wekker, waardoor zij door Kas bij naam worden genoemd en wakker kunnen worden met Sky. Met deze nieuwe app is het #1 non-stop muziekstation meteen persoonlijk aanwezig als u aan een nieuwe dag begint. Misschien vindt u dat wel heel prettig! Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio: “Wij boden onze luisteraars via de app onder andere al onze online stations, actuele verkeersinformatie, entertainment nieuws en acties. Met de toevoeging van de gepersonaliseerde wekker bieden wij iedereen nu ook de mogelijkheid om gewekt te worden met een persoonlijke boodschap én met non-stop de beste hits. Kortom; Sky zorgt voor een goed begin van de dag!”>>

U wordt graag op een andere manier wakker gemaakt dan door een keihard klinkende wekker? Sky Radio heeft kortgeleden een vernieuwde app geïntroduceerd, voor iPhone en Android (zowel mobile als tablet). De grootste en meest opvallende vernieuwing in de app is de gepersonaliseerde wekker, waarmee luisteraars worden gewekt door Sky Radio’s station-voice Kas van Iersel. Gebruikers kunnen hun eigen naam selecteren in de wekker, waardoor zij door Kas bij naam worden genoemd en wakker kunnen worden met Sky. Met deze nieuwe app is het #1 non-stop muziekstation meteen persoonlijk aanwezig als u aan een nieuwe dag begint. Misschien vindt u dat wel heel prettig!  Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio: “Wij boden onze luisteraars via de app onder andere al onze online stations, actuele verkeersinformatie, entertainment nieuws en acties. Met de toevoeging van de gepersonaliseerde wekker bieden wij iedereen nu ook de mogelijkheid om  gewekt te worden met een persoonlijke boodschap én met non-stop de beste hits. Kortom; Sky zorgt voor een goed begin van de dag!”

Sky Radio app
Via de Sky Radio app kunnen luisteraars online kanalen beluisteren als Sky Radio 101 FM, Christmas, Hits, LoveSongs, het speciale pop-up station en de vier hardloopstations die gericht zijn op verschillende hardloopniveaus. Naast de verschillende muziekstreams kunnen luisteraars via de Sky Radio app onder andere ook de playlist bekijken en deze delen met hun vrienden. De Sky Radio app is te downloaden in de App Store en via Google Play. Ga voor meer informatie over de app naar skyradio.nl. De Sky Radio app is bovendien nu ook beschikbaar op de Gear S2 en S3, de smartwatches van Samsung. Gebruikers van deze smartwatches kunnen de app downloaden in de Gearstore.

Leave a Comment