Oma Margrethe stripte recent een aantal familieleden van hun titels. Nikolai zegt daar nu dít over.

De voormalige prins en nu graaf woont momenteel in Sydney, Australië om er te studeren. En liet zich verleiden tot het doen van een uitspraak over zijn verandering van titel. Tegen een reporter van een showbizz-site zei hij:

‘I think in the future I will be freer, but I’ve never felt limited before. So for me… it hasn’t changed anything yet. I think in the future it will make a difference.’

Oftewel: ‘Ik denk dat ik mij in de toekomst vrijer ga voelen, al heeft het mij eerder nooit gelimiteerd. Dus voor mij… heeft het eigenlijk nog niets veranderd. Ik denk dat het in de toekomst wel een verschil gaat uitmaken.’

Gevoelig

Hij zei er wel bij dat het…

Lees verder bij www.royalty-online.nl

Leave a Comment