Na een lange werk-, klus-, of shopdag ga je het liefste even met de beentjes hoog of ga je languit relaxen in de bank. In gedachten droom je weg bij een heerlijke dag sauna waarbij je van top tot teen ontspant. Nu je dit artikel leest, kun je meteen stoppen met dromen. Het gevoel van een sauna kun je namelijk écht in huis halen door een spa te kopen.  

Jacuzzi’s zijn er in verschillende modellen van de beste merken, die samen met een assortiment aan accessoires uit voorraad leverbaar zijn. Op basis van je eigen wensen, maak je een keuze voor jouw spa. Uiteraard kies je een spa die zichzelf verwarmt en reinigt na jouw spa sessie in de tuin. Alle jacuzzi’s zijn voorzien van goede isolatie, zodat de kosten zo laag mogelijk blijven. De beste verwarmingselementen zijn essentieel voor een hoge watertemperatuur en lage kosten. Ook het isolatiemateriaal is hierbij van groot belang. Voor de reiniging werkt de spa met een spafilter en een ozonator. Dit zorgt voor de beste filtratie.

Waar ga jij relaxen? 

jacuzzi

Zet je de jacuzzi in de tuin? In een kelder? Onder de veranda? Of heb je ergens anders een geldig plekje waar je tot rust kunt komen? Dan hoef je enkel nog de grootte van de spa te bepalen. Ben je op zoek naar een jacuzzi die je niet het hele jaar wilt laten staan, dan heb je ook keuze uit verschillende maten opblaasbare jacuzzi’s. Deze kun je eenvoudig opstellen voor gebruik en weer afbouwen wanneer je de extra ruimte weer nodig heeft. Bijvoorbeeld voor de zomerse barbeque. 

Naast ontspannen, is zitten in je eigen spa ook vaak een gezellig moment met je partner, vrienden of kennissen. De grootte van de spa maakt hierin een groot verschil.  Zo kun je ervoor kiezen om een kleinere spa te kiezen of juist een grotere voor meer gezelschap. Gelukkig kun je kiezen uit jacuzzi’s voor 2 personen tot aan jacuzzi’s tot maximaal 8 personen. 

De beste service

jacuzzi-modern

Het is belangrijk om een jacuzzi te laten plaatsen door een gespecialiseerd montage- en serviceteam. Hierbij wordt de jacuzzi niet alleen op de juiste plek gezet, maar ook gevuld en ingesteld. Zo heb je zelf geen omkijken naar de installatie van het toestel en ben je verzekerd dat deze correct wordt geïnstalleerd. Daarbij kun je direct gebruik maken van de jacuzzi wanneer deze is gemonteerd en geïnstalleerd. Bijkomend voordeel is dat je een uitgebreide uitleg krijgt hoe je de jacuzzi bestuurt. 

Testen in een showroom

De specialisten van Rhodos Wellness geven je alle informatie die je nodig hebt, zodat je gegarandeerd de juiste keuze maakt. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om meerdere modellen te testen, zodat je de verschillen tussen de jacuzzi’s kunt ervaren. 

Leave a Comment