Het is alweer bijna zover: ze is bijna jarig, je moet een cadeau voor haar slagen vinden of misschien is het bijna een feestdag waarop je haar iets leuks wil geven. Maar met die eeuwige douchesets en boeketten is ze misschien wel toe aan wat afwisseling, een origineel cadeau misschien? Maar welke cadeaus zijn dan origineel en specifiek voor haar? Hieronder zetten we vijf originele cadeaus op een rijtje zodat je haar kan verrassen.

High tea voor haar

high-tea

Is ze een echte thee-, koffie- of wijndrinker? Stel dan voor haar een mooie set met thee, koffie of wijn samen en voeg hier haar favoriete snacks aan toe. Wat extra tijd in het cadeau steken? Schrijf dan voor elk item in de set een klein briefje waarin je uitlegt waarom je dit item hebt toegevoegd en wat jouw herinnering hieraan is. Origineel maar net wat minder tijd? Er zijn meer dan genoeg van deze sets te koop, check alleen altijd of deze bij haar voorkeuren past.

Do It Herself

Is ze creatief en is ze graag bezig met haar handen? Kijk dan eens naar een DIY-cadeau waarmee ze aan de gang kan. Bijvoorbeeld een haakset om een knuffel mee te haken, een kaarsenset om zelf kaarsen mee te maken of een bouwset om een beeld mee te maken. Is ze eerder van het koken? Kijk dan eens naar een bakset, zo kan ze zelf een bepaald recept maken.

Voor de schrijfsters

schrijven

Schrijft ze graag van alles op in een dagboek of maakt ze graag lijstjes? Kijk dan eens naar een boek dat ze zelf kan invullen. Denk bijvoorbeeld aan een bucketlist-boek, een lijstjesboek, bullet journal of een dagboek. Voeg hier schrijfgerei en andere accessoires aan toe en voor je het weet heb je een prachtig origineel schrijfcadeau voor haar waar ze zich in kan verliezen.

Smart (watch) girls

Is ze de trotse eigenaresse van één of meerdere smartwatches en switcht ze haar outfits en accessoires nog wel eens? Dan is een nieuw bandje voor bij haar smartwatch een fantastisch idee. Zo kan je kijken naar Samsung Galaxy Watch bandjes en Garmin bandjes, zolang je het juiste merk maar hebt. Kies een bandje uit dat perfect past bij haar stijl, dan zal ze altijd aan je denken als ze haar smartwatch om doet.

Beeldig

Heeft ze een eigen woning of kamer en houdt ze ervan om deze helemaal naar haar eigen smaak in te richten met meer dan genoeg accessoires? Ga dan eens op zoek naar een beeld, vaas, schilderij of plaat die perfect past bij de stijl van haar woning. Let er wel op dat dit erg persoonlijke cadeaus zijn, twijfel je? Dan is het misschien handig om de bon te bewaren en deze bij het cadeau te stoppen.

Leave a Comment