Op het eerste gezicht denkt u bij het zien van deze foto’s vast en zeker aan een bekend Brits outdoor kledingmerk. Mis, dit is nieuw van Regatta. Dat lanceerde hiermee een esthetisch verantwoorde outdoor-look voor hond en baas. Het Regatta Heritage Cressida jack is als uitgangspunt genomen om de Chillguard Dog Coat te creëren, een fijn buitendek voor je viervoeter. Het oogt stijlvol en… het is super betaalbaar!>>

Op het eerste gezicht denkt u bij het zien van deze foto’s vast en zeker aan een bekend Brits outdoor kledingmerk. Mis, dit is nieuw van Regatta. Dat lanceerde hiermee een esthetisch verantwoorde outdoor-look voor hond en baas. Het Regatta Heritage Cressida jack is als uitgangspunt genomen om de Chillguard Dog Coat te creëren, een fijn buitendek voor je viervoeter. Het oogt stijlvol en… het is super betaalbaar!

Uit onderzoek blijkt dat honden graag zo dicht mogelijk bij hun baasje zijn, en dat hondenbaasjes actiever in het leven staan. Daar sluit een ton-sur-ton outdoorlook perfect bij aan, zo dacht deze fabrikant. Het Cressida Jack voor dames is waterafstotend, bevat THERMOGUARD-isolatie en heeft een stijlvol diamantpatroon. Idem dito voor het materiaal van het stijlvolle hondendek.

Lekker warm

De Chillguard Dog Coat is goed geschikt voor een frisse ochtendwandeling door het bos waarbij je zelf ook het liefst wegkruipt in je Regatta Heritage Cressida jack. De stof van zowel jack als Dog Coat is soepel, ultralicht en lekker warm. Door de wijde hals is de Dog Coat geschikt voor viervoeters in alle soorten en maten.

Het Regatta Cressida Jack is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops, in de kleuren Groen, Rood en Bruin. Consumentenadviesprijs
€ 74,95. De Chillguard Dog Coat is verkrijgbaar in drie maten S, M en L in de dierenspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs € 19,95.  Informatie: www.regatta.com.

Leave a Comment