ClassyLife is een partnership is aangegaan met QL Hotels & Restaurants. ‘Charming by nature’, zo luidt het motto van deze schitterende collectie van ruim 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en op de Antillen. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. De chef-koks hebben dan ook stuk voor stuk een goede tot zeer goede naam. Er is ook een aantal stadshotels dat geen eigen restaurant heeft, maar dan bevindt er zich een prachtige eetgelegenheid vlakbij. QL Hotels & Restaurants (de naam is afgeleid van Quality Lodgings) groeit tamelijk spectaculair. De laatste twee aanwinsten zijn Hotel Zur Post in St. Vith en het varende zeilschip Clipper Stad Amsterdam.>>

  • _4dHfNVg

ClassyLife is een partnership is aangegaan met QL Hotels & Restaurants.  ‘Charming by nature’, zo luidt het motto van deze schitterende collectie van ruim 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en op de Antillen. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. De chef-koks hebben dan ook stuk voor stuk een goede tot zeer goede naam. Er is ook een aantal stadshotels dat geen eigen restaurant heeft, maar dan bevindt er zich een prachtige eetgelegenheid vlakbij. QL Hotels & Restaurants (de naam is afgeleid van Quality Lodgings) groeit tamelijk spectaculair. De laatste twee aanwinsten zijn Hotel Zur Post in St. Vith en het varende zeilschip Clipper Stad Amsterdam. Zur Post is een typisch QL Hotel: hier gaat u naartoe wanneer u goed verwend wilt worden en waar alle zorgen u uit handen worden genomen. Chef-kok Eric Pankert interpreteert de Frans klassieke keuken op zijn eigen moderne manier. De gerechten worden gecomplementeerd door een ruime keus uit heerlijke wijnen. En wanneer u er even op uit wilt om dat mooie landschap te ontdekken, staan er opgeladen e-bikes voor u klaar. Binnen afzienbare tijd is er verdere groei te verwachten. Medio mei wordt er een spectaculaire nieuwe website geïntroduceerd en iets daarna verschijnt de bekende handzame maar liefst 324 pagina’s dikke  QL Hotels & Restaurants gids. Op www.qlhotels.com vindt u alle informatie over de prachtige ledenbedrijven, waaronder bijvoorbeeld Bommeljé in Domburg, Chateau St. Gerlach, The Dylan Amsterdam, De Kromme Watergang, Librije’s Hotel en het befaamde Het Roode Koper alleen al in ons land. Op deze site kunt u ook een app downloaden, zodat u alle informatie altijd op uw smartphone of tablet bij u heeft.

Het actuele nieuws van QL Hotels & Restaurants vindt u voortaan altijd ook op onze Facebook-pagina en frequent ook hier, het is ons streven om u met grote regelmaat een exclusief ClassyLife arrangement te presenteren en we gaan nog veel meer mooie, goede dingen samen doen. Welkom QL Hotels!

landgoed_home

522Librije’s Hotel, Zwolle

restaurant-gourmet-hotelNieuwste QL-lid: Zur Post in St. Vith

hotel-bomelje
 Gezellig familiehotel Bommeljé in Domburg
kromme_watergang_kreeft
 Kreeft bij De Kromme Watergang
holland-house-beach-hotel
Holland House Beach Hotel, St. Maarten …
en zo zijn er nog bijna 120 andere leden van QL Hotels & Restaurants.  ClassyLife is trots op de samenwerking!

Leave a Comment