Amsterdam is een populaire toeristenbestemming. De grachten, cannabis en cultuur trekken mensen van over de hele wereld aan.

Er zijn veel dingen te doen in Amsterdam, gezien het aantal toeristen. Je kan rondwandelen in het Van Gogh museum of andere culturele bezienswaardigheden, een kijkje nemen in de Eye Film Muse of een rustige middag doorbrengen in het huis van Anne Frank. Er is veel te doen in deze fietsvriendelijke stad.

Amaze Meeslepende audiovisuele ervaring

AMAZE Immersive Audiovisual Experience Tickets Image

Bron: thrillophilia

Geniet de hele nacht van een feestsfeer en laat u betoveren door lasers, licht, rook en andere verbluffende beelden. Het multimedia spektakel duurt 75 minuten bij AMAZE.

Koop Amaze Amsterdam tickets om de multizintuiglijke, meeslepende wereld van AMAZE! Verken dynamische gebieden die emoties kunnen opwekken, variërend van kalm tot woedend. Er zijn zeven kamers beschikbaar om te verkennen, elk met zijn interactieve presentatie en verbluffende effecten.

Eye Filmmuseum – Nederlandse filmliefhebbers

white boat shaped building near beach

Eye Filmmuseum is een van de fascinerende plekken in Amsterdam. Het is gelegen aan de belangrijkste waterkant van Amsterdam en herbergt een uitgebreid archief van Nederlandse films. Locals en toeristen kunnen hier genieten van vele vertoningen van internationale en Nederlandse films.

Het moderne en in het oog springende filminstituut is prachtig en een must-see voor filmliefhebbers. De bioscoop vertoont elke week nieuwe films en een filmmuseum viert de filmgeschiedenis van het land. Je kunt ook speciale avonden vinden om verschillende soorten filmmaken te vieren in de bioscoop. Het café en restaurant van dit filmcomplex bieden een prachtig uitzicht op het IJ.

Neem een ​​dagje vrij van je Amsterdamse rondreis en koop een Eye Film Museum-toegangsticket om Eye Film Museum te bezoeken met je dierbaren. Je krijgt een uitgebreid begrip van de geschiedenis van het filmmaken, inclusief de vele takken, van klassiekers tot hedendaagse nieuwigheden.

NEMO Science Museum

people walking on gray concrete bridge during daytime

Dit ultramoderne gebouw rijst boven de zee uit als de romp van een machtig oorlogsschip. Sinds 1997 is hier het NEMO Science Museum gevestigd. En het is nog steeds even indrukwekkend als op de dag dat het werd geopend.

Dit wetenschapscentrum van wereldklasse, gelegen in de oostelijke haven van de stad, is verdeeld over vijf verdiepingen. Elke verdieping zit boordevol interactieve tentoonstellingen en leuke informatie die gezinnen met kinderen van alle leeftijden aanspreekt.

Hoogtepunten zijn onder meer een gebied dat is gewijd aan de menselijke geest en het lichaam, evenals een verscheidenheid aan hightech gadgets en gadgets die kunnen worden gebruikt in praktische experimenten. Er zijn ook enkele korte films. De site heeft ook een speeltuin, een museumwinkel en een café op het dak. Dit maakt het een geweldige plek om er even tussenuit te gaan en te genieten van het uitzicht over de stad. Nemo museumkaartjes kosten 17.50 euro per perso. Beleef een dag de wonderen van het universum met een bezoek aan het NEMO Science Museum in Amsterdam

Bloemenmarkt – een kleurrijke en geurige plek

Het staat plaatselijk bekend als de Bloemenmarkt en is een van de meest populaire plekken van Amsterdam. Elke maandag tot en met zaterdag bruist dit stuk langs de Singel met levendige kleuren en de zoete geuren van verse bloemen. Koop tulpenbollen om in je tuin te planten of voor Hollandse souvenirs voor familie en vrienden.

Keukenhof – Geniet van het weelderige groen

yellow purple and red flower field

Dit is een van de topplekken in Amsterdam. Keukenhof, ook wel de Tuin van Europa genoemd en gelegen in Zuid-Holland, is een van de belangrijkste bloementuinen ter wereld. Keukenhof ligt op slechts 40 minuten rijden van Amsterdam. De tuin is het best te bezoeken in april als je een fan bent van tulpen. Deze plek zal je bevallen, dus voeg het toe aan je reisschema.

Torensluis Brug – Beste plek voor middagwandelingen

De Torensluisbrug is een van de populairste plekken van Amsterdam. Het biedt het meest verbluffende uitzicht. Het is gelegen aan de Singel, de oudste en grootste brug van Amsterdam. Aan beide uiteinden staan ​​torens. Maak ‘s middags een wandeling over de brug om kunst en tentoonstellingen te bekijken. Deze plek is een must-see, omdat het vaak wordt gerangschikt onder de topattracties van Amsterdam.

Leave a Comment