U weet ongetwijfeld dat QL Hotels & Restaurants een partner is van ClassyLife, en andersom. Dat leidt af en toe tot attractieve aanbiedingen voor ClassyLife-lezers, met korting op arrangementen bij QL-leden. Nu hebben wij iets anders voor u. De nieuwe QL Guide 2017 is zojuist uitgebracht. Dat werd gevierd met een partij in het prachtige Amsterdamse hotel Seven One Seven aan de idyllische Prinsengracht. Het eerste exemplaar van de in omvang flink gegroeide gids werd door QL-oprichter Hein van Beek overhandigd aan Günter Gülker, directeur van de Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel. De nieuwe gids ligt bij alle leden, is te bestellen via de webshop op www.qlhotels.com en nadat wij al enkele abonnees van de ClassyLife nieuwsbrief blij mochten maken met een gratis gids (wordt binnenkort toegestuurd) hebben wij nog enkele extra exemplaren weten te bemachtigen voor u. Lees verder!>>

U weet ongetwijfeld dat QL Hotels & Restaurants een partner is van ClassyLife, en andersom. Dat leidt af en toe tot attractieve aanbiedingen voor ClassyLife-lezers, met korting op arrangementen bij QL-leden. Nu hebben wij iets anders voor u.

De nieuwe QL Guide 2017 is zojuist uitgebracht. Dat werd gevierd met een partij in het prachtige Amsterdamse hotel Seven One Seven aan de idyllische Prinsengracht. Het eerste exemplaar van de in omvang flink gegroeide gids werd door QL-oprichter Hein van Beek overhandigd aan Günter Gülker, directeur van de Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel. Aan hem, omdat het aantal hoogwaardige Duitse hotels en restaurants sterk is toegenomen, zoals trouwens het aantal leden sowieso sterk groeit.

In de gids, die door zijn opzet veel meer is dan een droog overzicht van aangesloten bedrijven, vindt u meer dan 120 hoogwaardige hotels/restaurants waar u meer dan voortreffelijk eet en als een roos slaapt, in Oostenrijk, België, Luxemburg, ons land, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Feitelijk betekent het dat u met het kiezen van een bedrijf uit deze gids nooit een fout maakt en nooit teleurgesteld wordt. Van Beek is overigens zeer ambitieus en wil het aantal leden nog flink laten groeien, zonder aan kwaliteit, stijl en individualiteit in te boeten.

De gids ligt bij alle leden, is te bestellen via de webshop op www.qlhotels.com en nadat wij al enkele abonnees van de ClassyLife nieuwsbrief blij mochten maken met een gratis gids (wordt binnenkort toegestuurd) hebben wij nog enkele extra exemplaren weten te bemachtigen voor u. Wilt u zo’n gids hebben (maar dan wel beloven dat u er ook lekker gaat eten en slapen!), stuurt u dan een mail met uw gegevens naar [email protected]. De eerste vijf sturen wij dan ook een gids toe. Overigens is de website www.qlhotels.com voor iedereen die van kwaliteit en stijl houdt een geregeld bezoek waard, want er is veel te lezen en te zien. Dus aanbevolen!

Leave a Comment