Om heel eerlijk te zijn, had ik nog niet eerder van Lysfanga: The Time Shift Warrior gehoord voordat ik naar gamescom ging. Toen ik dus zag dat ik achter de schermen een stukje van deze game mocht spelen, besloot ik wel even wat vooronderzoek te doen. De game zag er interessant uit, met veel actie en een bijzonder gameplay-element in de vorm van het terugdraaien van de tijd om samen te werken met klonen van jezelf. Ik ging dus vol enthousiasme naar mijn afspraak en ik kan je alvast vertellen dat ik een enorm leuke tijd heb gehad.

Lysfanga The Time Shift Warrior gamescom preview2

De tijd zal het leren

In Lysfanga: The Time Shift Warrior neem je de rol aan van Imë, een krijgster die van de tijdsgodin de kracht heeft gekregen om de tijd terug te draaien. Deze speciale krachten, en haar zwaard en schild, moeten haar helpen om het land te beschermen tegen demonen die Raxes worden genoemd. Deze Raxes komen er in alle verschillende…

Lees verder bij gameliner.nl

Leave a Comment