Ik ben altijd wel in voor een feestje. Dus toen ik uitgenodigd werd voor Party Animals toverde ik mijn feesthoedje en roltoeter direct uit mijn rugzak tevoorschijn. Vol goede moed begaf ik mij in de Koelnmesse richting de Xbox booth om de game voor het eerst achter gesloten deuren te bepotelen. Helaas sloeg de feestvreugde met de snelheid van het licht om van enorme blijheid naar ultiem zelfmedelijden. Wat de reden daarvan is leg ik je allemaal uit in deze preview van Party Animals.

Party Animals preview2

Aanvalluh!

Mijn speelsessie bij Xbox bestond uit twee verschillende delen. Als eerst deden we een soort Party Animals versie van Super Smash Bros. Dat wil zeggen, vier teams van twee die het allemaal tegen elkaar opnemen voor de winst. Nu moet je weten dat ik van mijzelf al een redelijk competitief mannetje ben. Dat hebben ze gemerkt ook. Allereerst konden we ons personage kiezen. Hoewel de…

Lees verder bij gameliner.nl

Leave a Comment