Als groot fan van de Silent Hill games van vanouds baande ik mij een weg naar de booth van Raw Fury. Ja, gamescom naderde het einde, maar ik had nog wat afspraken staan. Zo sprak ik met Roberto van Red Soul Games, want we gingen samen aan de slag met de (vernieuwde) demo van Post Trauma. De horrorgame draagt de inspiraties trots op de borst, maar kan het de fans van de old school horrorgames overtuigen? Een klinkende ja is mijn antwoord – zowel op de goede manier als de minder conventionele manier. Lees snel verder over mijn eerste ervaring met Post Trauma!

Can’t beat a classic

Het is vanaf moment één duidelijk wat Post Trauma wil zijn: Silent Hill. Accurater gezegd: één van de eerste vier Silent Hill-games, afkomstig van Team Silent. Je weet dat dit betekent. Onconventioneel cameragebruik, indirecte…

Lees verder bij gameliner.nl

Leave a Comment