Langzamerhand begeef ik mij steeds dieper in het ‘rabbithole’ dat we kennen als Warhammer 40,000. Ik heb nu een aantal games onder handen mogen nemen en na wat YouTube essays verder durf ik toch wel te claimen dat ik de basis van de lore onderhand in de smiezen heb. The Emperor is goed. Alles wat daartegenin gaat is slecht. Vermoord alles op brute wijze en stel geen vragen. Tenminste, dat is het sentiment dat voornamelijk is blijven hangen toen ik klaar was met mijn speelsessie van Warhammer 40,000: Space Marine 2. Dat en voornamelijk hoe graag ik had willen blijven hangen, omdat deze titel ontzettend bruut is en behoort tot mijn favoriete games van gamescom 2023. Pak je chainsword er maar bij, want het is tijd om wat ongelovigen te slachten!

For Ultramar!

In Space Marine 2 stap je wederom in de metalen laarzen van…

Lees verder bij gameliner.nl

Leave a Comment