Priscilla Nasi is de knappe dochter van voormalig zangeres en presentatrice Patty Brard. Patty Brard maakte furore als zangeres van één van de eerste meidengroepen in Nederland: Luv’. Samen met José Hoebee en Marga Scheide scoorde het trio een aantal grote hits. Patty trouwde aanvankelijk met tv presentator Ron Brandsteder, maar dat huwelijk strandde vrij snel. Toen leerde ze de Italiaan Carlo Nasi kennen. Ze trouwden en het huwelijk werd bekroond met de geboorte van dochter Priscilla. Het huwelijk hield echter geen stand.

Het roerige leven van Patty Brard

Het leven van Patty Brard is zeker niet altijd over rozen gegaan. Ze kreeg laaiende ruzie met voormalig collega José Hoebee. Die ruzie heeft jaren geduurd. Ook het contact met haar dochter Priscilla Nasi heeft verschillende periodes op een laag pitje gestaan. Daarnaast kreeg Patty Brard te maken met een faillissement, waarna ze achterbleef met een schuld van 2,7 miljoen euro. Volgens Brard door toedoen van haar zakenpartner en voormalige liefdespartner Eric Peute.

Breuk tussen Patty Brard en haar dochter

priscilla brard nasi

Priscilla Nasi en haar moeder Patty Brard hebben elkaar ruim 9 jaar niet gezien of gesproken. Priscilla verbrak het contact omdat ze van mening was dat haar moeder te weinig aandacht voor haar had. Ook nam ze het haar moeder kwalijk dat ze door haar tegen haar wil meedeed in een real life soap. Priscilla wilde niet langer gezien worden als ‘de dochter van’ maar als een eigen persoonlijkheid met een eigen leven. De inmiddels 40-jarige Priscilla heeft het contact met haar moeder toch weer hersteld. Uit recente gezamenlijke foto’s blijkt dat moeder en dochter sprekend op elkaar lijken.

Goede band tussen moeder en dochter

priscilla brard nasi

priscilla brard nasi

Ondanks hun problemen in het verleden hebben Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi nu een goede band. Zij presenteert zich nu zelfs soms als Priscilla Brard Nasi om aan te geven dat ze trots is op wie haar moeder is. In een recent interview in het damesblad Libelle waren moeder en dochter openhartig over hun onderlinge relatie. Beiden bevestigden dat hun band weer zeer hecht is en dat er regelmatig contact is. Priscilla heeft diverse studies gevolgd in de management richting. Ze is onder andere hotelmanager.

Hondenhotel op Ibiza

priscilla brard nasi

Priscilla Nasi en Patty Brard bouwen hun hernieuwde contact rustig op. Maar het gaat inmiddels zo goed dat Patty in een interview met Beau Monde aangeeft dat niemand nog tussen haar en haar dochter komt. De dames maken plannen voor het openen van een opvang voor zwerfhonden op Ibiza. Het eiland, onderdeel van de Canarische Eilanden, herbergt veel zwerfhonden die op straat leven. Patty en Priscilla willen iets doen om hun leefomstandigheden te verbeteren en zich hier samen voor gaan inzetten.

priscilla brard nasi

Leave a Comment