Het klinkt soms allemaal te mooi om waar te zijn, volledig ontzorgt autorijden tegen een scherp, soms zelfs super laag maandtarief!

Private lease is om in populaire termen te blijven ‘booming business’, en er zijn dus ook een hoop Private lease aanbieders die van dit succes een graantje mee proberen te pikken. Dit geeft een groot aanbod en een hoge prijsdruk in de markt waar je als consument zijnde van kan profiteren.

Wij geven je graag een eerlijk advies bij XLEasy.nl en dit is ook een veel terugkomend compliment die we krijgen via onze recensies van klantenvertellen.nl. Belangrijk is dat je kiest voor een partij die aangesloten is bij het Keurmerk Private Lease, op deze manier weet je dat je met een vertrouwde leasemaatschappij te maken hebt die voldoet aan strenge voorwaarden die zijn opgesteld met partijen zoals de consumentenbond. Helaas bestaan er enkele misverstanden over private lease. XLEasy.nl geeft u helder uitleg.

zwarte-cabrio

Naast een divers aanbod hebben wij geprobeerd de aanvullende zaken zo transparant mogelijk weer te geven. Zo kan je zelf kiezen of je wilt gaan voor een inzittende verzekering, of bijvoorbeeld vervangend vervoer na 24 uur of per direct.

Ook flexibiliteit staat bij XLeasy hoog in het vaandel. Ga je voor maximale zekerheid, kies dan voor het XLEasy zekerheidsplan. Hierbij kan je de auto inleveren bij bijvoorbeeld ontslag buiten eigen schuld, echtscheiding, of bij het overleiden van een tweede contractant.

Verder is het echt een compleet product, waarbij (ruit)reparatie en onderhoud is inbegrepen. Ook een WA autoverzekering en een Cascodekking, waarbij standaard sprake is van een maximaal eigen risico van €500 per niet verhaalbare schade. Ook vervanging van banden bij slijtage is inbegrepen.

Daarnaast is de afschrijving (de auto wordt immers minder waard) een erg groot onderdeel van het leasetarief wat is inbegrepen.

Kortom, enkel bij niet verhaalbare schades kan het zijn dat er meer kosten zijn dan enkel het maandtarief namelijk een doorbelasting van het eigen risico. Mocht je nu vaak pech hebben of liever geen risico lopen met een maximaal eigen risico, dan is de mogelijkheid dit te verlagen tegen een vooraf te kiezen maandbedrag.

Kortom, flexibel en (XL)Easy, zoals van vaan een leasemaatschappij met die naam verwachten mag!

Leave a Comment