Dankzij onze samenwerking met QL Hotels & Restaurants kunnen wij u als lezer van ClassyLife weer laten profiteren van een prachtig arrangement voor een extra attractieve prijs. Deze keer is het een sublieme basis voor een geweldig weekend of een paar heerlijke doordeweekse dagen in het even heerlijke als mooie Ambassade Hotel Amsterdam. Het Ambassade Hotel is een aanlegplaats voor liefhebbers van cultuur, culinaire geneugten en een favoriet bij schrijvers. Dit hotel, dat huist in vijftien historische grachtenpanden aan de Herengracht, is namelijk in het bezit van een zeer bijzondere kunst- en literatuurcollectie, met werken van de wereldberoemde internationale kunstbeweging Cobra in de gastenkamers, de publieke ruimtes en in het restaurant ‘Brasserie Ambassade’. Maakt u gebruik van de aanbieding en geniet! >>

Ambassade Hotel---Herengracht-3

Dankzij onze samenwerking met QL Hotels & Restaurants kunnen wij u als lezer van ClassyLife weer laten profiteren van een prachtig arrangement voor een extra attractieve prijs. Deze keer is het een sublieme basis voor een geweldig weekend of een paar heerlijke doordeweekse dagen in het even heerlijke als mooie Ambassade Hotel Amsterdam. Maakt u er gebruik van!

Is Amsterdam op zichzelf al een openlucht museum met zijn eeuwenoude grachten, stadspaleizen en oergezellige pleintjes, het Ambassade Hotel is een aanlegplaats voor liefhebbers van cultuur, culinaire geneugten en een favoriet bij schrijvers. Dit hotel, dat huist in vijftien historische grachtenpanden aan de Herengracht, is namelijk in het bezit van een zeer bijzondere kunst- en literatuurcollectie. Werken van de wereldberoemde internationale kunstbeweging Cobra zijn in de gastenkamers, de publieke ruimtes en in het restaurant ‘Brasserie Ambassade’ te bewonderen. De naam Cobra komt overigens van de beginletters van de plaatsnamen Copenhagen, Brussel en Amsterdam.

AmbassadeFeb16_8

De gastenkamers zijn allemaal verschillend ingericht in de stijl van Louis XV/XVI en geaccentueerd met exceptionele moderne kunst. De ‘Library Bar’ is niet alleen de plek voor een cocktail, maar is ook een literair lusthof. Hier vindt u 4.000 boeken, stuk voor stuk gesigneerd door hun beroemde auteurs zoals Umberto Eco, Isabel Allende en bijna alle recente winnaars van de Nobelprijs voor de Literatuur.

Brasserie---Gevel-Logo-1

Brasserie Ambassade is niet zomaar een restaurant. Ook tijdens het diner bent u omringd door de prachtige kunst van de Cobra beweging. Chefkok Erik Zonjee serveert klassieke Franse gerechten. Er is een mooie wijnkaart met hoofdzakelijk Franse wijnen aangevuld met interessante wijnen uit de oude en nieuwe wereld. De beroemde Spaanse architecten Cruz y Ortiz, verantwoordelijk voor de frisse nieuwe inrichting van het Rijksmuseum, tekenden ook voor het hedendaagse uiterlijk van Brasserie Ambassade, de Library Bar en de publieke ruimten van het hotel. Cruz y Ortiz slaagden erin de uitzonderlijke kunstcollectie smaakvol samen te brengen met de grandeur van 17e eeuwse grachtenhuizen. Vanuit het restaurant heeft u formidabel uitzicht op de fameuze Herengracht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Boek nu dit bijzondere Arrangement bij Ambassade Hotel bestaande uit:

  • 1 overnachting in een luxe kamer
  • Heerlijk ontbijt
  • Glas champagne (aperitief)
  • 3-gangen diner Brasserie Ambassade
  • U ontvangt tevens een prachtig boekwerk over de CoBra-beweging waarvan de kunst zo ruim vertegenwoordigd is in het hotel

Prijs vanaf € 185,90 per persoon (op basis van2 personen); toeslag voor een één persoons gebruik € 119,70
* Verdere consumpties zijn niet inbegrepen en het arrangement is beschikbaar op aanvraag. Het arrangement is te reserveren via [email protected], onder vermelding van QL Hotels & Restaurants/ClassyLife.

AmbassadeFeb16_17

Hotel---Cobralounge-1

Hotel---Hal-2 2

QL Hotels & Restaurants
Ambassade Hotel is lid van QL Hotels & Restaurants, dé collectie van meer dan 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke karaktervolle hotels met uitstekende restaurants in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland , Noorwegen, Zwitserland en op de Antillen. Kijk op qlhotels.com voor alle QL Hotels & Restaurants, like ons op Facebook   of volg ons op Twitter, Pinterest, Google+ of Instagram.

Cover gids 2015

Leave a Comment