Een palmarès om trots op te zijn. Dat geldt zeer beslist voor dit prachtige hotel in het al even schitterende Brugge, dat als lid van QL Hotels & Restaurants een erg aantrekkelijk arrangement voor u, lezers van ClassyLife, heeft samengesteld. In het sierlijke hart van Brugge, verborgen achter de gevel van een oud herenhuis, staat Hotel Prinsenhof. Een sfeervol hotel dat antieke details moeiteloos combineert met hedendaags comfort. De klassiek ingerichte kamers – type Classic, Superieur & Deluxe – zijn van alle gemakken voorzien. Ze verschillen onderling in grootte, kleur en inrichting, maar zijn alle ruim. Deze ‘parel van Brugge’ heeft een vaste plaats op erelijsten als de 100 Best Luxury World Hotels. Het verwenarrangement omvat een overnachting inclusief ontbijt, champagne en veel meer, voor een speciale prijs vanaf EUR 188,-. Antrekkelikk!>>

 

brugge-canal-middle-shot-001-1024x613

Brugge1

Een palmarès om trots op te zijn. Dat geldt zeer beslist voor dit prachtige hotel in het al even schitterende Brugge, dat als lid van QL Hotels & Restaurants een erg aantrekkelijk arrangement voor u, lezers van ClassyLife, heeft samengesteld.

In het sierlijke hart van Brugge, verborgen achter de gevel van een oud herenhuis, staat Hotel Prinsenhof. Een sfeervol hotel dat antieke details moeiteloos combineert met hedendaags comfort. De klassiek ingerichte kamers – type Classic, Superieur & Deluxe – zijn van alle gemakken voorzien. Ze verschillen onderling in grootte, kleur en inrichting, maar zijn alle ruim. Deze ‘parel van Brugge’ heeft een vaste plaats op erelijsten als de 100 Best Luxury World Hotels. In de trendy loungebar van Hotel Prinsenhof, genaamd The Bowler (Engels voor bolhoed), kunt u heerlijk tot rust komen. Foto’s van beroemdheden met bolhoed en wandverlichting in de vorm van dit hoofddeksel maken het plaatje compleet.

Brugge5

Brugge3

Brugge2

Behalve genieten in The Bowler, op het terras of in de stijlvolle lounge kunt u zich ook zeer vermaken bij de winkels, bezienswaardigheden en restaurants die zich op loopafstand bevinden. Iedere ochtend staat een uitgebreid ontbijt met heerlijke verwennerijen en sappen op u te wachten. U zult zich hier meteen thuis voelen!

Het Verwenning-Arrangement bestaat uit:

  • 1 overnachting in een 2-persoonskamer
  • Warm en koud ontbijtbuffet
  • Een fles champagne bij aankomst
  • Gebruik van luxe onthaalproducten, badjassen en slippers
  • Voordeelkaart voor Brugse musea en toeristische bezienswaardigheden
  • Een stadskaart van Brugge

Prijs per kamer € 188,- Classic Kamer
Prijs per kamer € 228,- Superieur Kamer
Prijs per kamer € 331,- Deluxe Kamer

Brugge6

 

Vermeld aub bij het reserveren dat het om het QL Hotels /ClassyLife arrangement gaat.
Adresgegevens:

Ontvangersstraat 9 • 8000 Brugge • België
tel: +32 (0)50 342690 • fax: +32 (0)50 342321
IBAN: BE 90 7510 0079 4632
Swift Code: AXABBE22

[email protected]
www.prinsenhof.com

Brugge4

 

QL Hotels & Restaurants
Hotel Prinsenhof (Brugge, België) is lid van QL Hotels & Restaurants, dé collectie van meer dan 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke karaktervolle hotels met uitstekende restaurants in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland , Noorwegen, Zwitserland en op de Antillen. Kijk op qlhotels.com voor alle QL Hotels & Restaurants, like QL op Facebook of volg ons op Twitter, Pinterest, Google+ of Instagram.

Leave a Comment