In een ver verleden trouwde een familielid hier. Toen was Slot Doddendael al een heerlijke locatie. De laatste jaren is het er alleen maar mooier en aangenamer geworden, en sinds enige tijd is het lid van QL Hotels & Restaurants. De letters QL staan voor Quality Lodgings en die twee woorden zeggen al alles. U kunt er gaan genieten van een verrukkelijk culinair QL ClassyLife arrangement voor een heel speciale prijs! Het middeleeuwse Slot Doddendael is een idyllisch plekje vlakbij Nijmegen, compleet met slotgracht boomgaard en tuinen. Heeft u altijd al eens willen dineren en slapen in een kasteel? Jan Willem & Fabiënne Braam verwelkomen u graag in hun kleinschalige en zeer sfeervolle kasteel voor hun Culinaire Arrangement. Kijk snel en boek!>>

 

Familie Crop

In een ver verleden trouwde een familielid hier. Toen was Slot Doddendael al een heerlijke locatie. De laatste jaren is het er alleen maar mooier en aangenamer geworden, en sinds enige tijd is het lid van QL Hotels & Restaurants. De letters QL staan voor Quality Lodgings en die twee woorden zeggen al alles. U kunt er gaan genieten van een verrukkelijk culinair QL ClassyLife arrangement voor een heel speciale prijs!

Het middeleeuwse Slot Doddendael is een idyllisch plekje vlakbij Nijmegen, compleet met slotgracht boomgaard en tuinen. Heeft u altijd al eens willen dineren en slapen in een kasteel? Jan Willem & Fabiënne Braam verwelkomen u graag in hun kleinschalige en zeer sfeervolle kasteel voor hun Culinaire Arrangement, bestaande uit:

  • 1 overnachting in een van de kasteelkamers of suite
  • Heerlijk ontbijt met verse jus d’orange, croissantjes en broodjes, luxe beleg en vers fruit
  • 5-gangen verrassingsmenu van de chef, inclusief wijnarrangement in Brasserie Baronne
  • Gebruik van Rituals producten op de kamer
  • Gebruik van Nespresso-apparaat en thee faciliteiten op de kamer
  • Inchecken om 15:00 uur en uitchecken om 11:00 uur

Prijs vanaf € 229,50* in combinatie met een van de kasteelkamers (2 personen).
Prijs vanaf € 269,50* in combinatie met de Suite (2 personen).

*Bovenstaande prijs is exclusief € 1,75 toeristenbelasting p.p.p.n.

Dit arrangement is te boeken van donderdag tot en met zondag via [email protected], met vermelding van QL ClassyLife arrangement.

Slot oprijlaan Crop

 

In de gewelfde slotkelder vindt u Brasserie Baronne. De keukenbrigade werkt er graag met streekproducten. Bijzonder is het zogenaamde Meat-Market concept; u kiest uw eigen stuk Black Angus rundvlees en geeft de bereidingswijze aan. Maar er staan ook klassiekers op de kaart. Overnachten kan in een van de twee charmante kasteelkamers of in de suite in het Koetshuis, allen met uitzicht op de binnenplaats. Slot Doddendael ligt middenin het land van Maas en Waal, een goed startpunt voor een wandeling of fietstocht door de prachtige natuur gevuld met rivieren, pondjes en de typische dijkhuisjes. Het bruisende Nijmegen ligt op slechts 12 km afstand.

Kamer 2 Crop

Broodmeisje Crop

QL Hotels & Restaurants
Slot Doddendael is lid van QL Hotels & Restaurants, dé collectie van meer dan 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke karaktervolle hotels met uitstekende restaurants in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland , Noorwegen, Zwitserland en op de Antillen. Kijk op qlhotels.com voor alle QL Hotels & Restaurants, like QL op Facebook of volg ons op Twitter, Pinterest, Google+ of Instagram.

Slot gevel Crop

 

Cover gids 2015

Leave a Comment