Wij hebben weer een heerlijk arrangement voor u, ontwikkeld door QL Hotels & Restaurants en het prachtige Villa Beukenhof in Oegstgeest, speciaal voor u. Een mooiere plek voor privé en zakelijke ontmoetingen is haast niet denkbaar. Hotel Villa Beukenhof met restaurant bar lounge La Societé biedt u nagenoeg alles. Een gezellige bar voor een aperitief of after dinnerdrink, een sfeervol restaurant met en vleugje Parijs, een zomerterras midden in de tuin, een eeuwenoude beuk, relaxte loungezitjes, heerlijke hotelkamers, zakelijke ruimtes en feestruimtes en een cigar room. De comfortabele suites zijn er nu van alle gemakken voorzien. Enkele hebben zelfs een eigen infrarood sauna. Ze hebben elk een eigen karakter en internationale namen als Parijs, New York, Dubai en Tokyo. Voelt u zich thuis bij een moderne en hightech inrichting inclusief douche met sfeerverlichting of gaat uw voorkeur uit naar knusheid met een bedstee uit 1740 met comfortabele Auping matrassen? Ontdek en geniet! En ervaar dat persoonlijke aandacht hier echt centraal staat.>>

3. De Beukenhof terras tuin

Wij hebben weer een heerlijk arrangement voor u, ontwikkeld door QL Hotels & Restaurants en het prachtige Villa Beukenhof in Oegstgeest, speciaal voor u.
Een mooiere plek voor privé en zakelijke ontmoetingen is haast niet denkbaar. Hotel Villa Beukenhof met restaurant bar lounge La Societé biedt u nagenoeg alles. Een gezellige bar voor een aperitief of after dinnerdrink, een sfeervol restaurant met en vleugje Parijs, een zomerterras midden in de tuin, een eeuwenoude beuk, relaxte loungezitjes, heerlijke hotelkamers, zakelijke ruimtes en feestruimtes en een cigar room.

De weg waaraan de herberg ligt verbindt het historische Leiden met de vissersdorpen Noordwijk en Katwijk aan de kust van de Noordzee. Het is langs deze weg dat in 1926 twee ondernemende jonge mannen 6.000m² grond kopen met daarop een idyllisch wit huisje, met het idee er een theeschenkerij te beginnen. Eén van hen, Leo van der Putten, is een fantasierijk tuinexpert die zijn ideeën opdoet in Engeland. Van der Putten wil eenmaal terug in Holland zijn geluk in de tuinarchitectuur uitproberen. Zijn compagnon in dit avontuur, de timmerman Brik, verbouwt het kleine huis tot theeschenkerij. Dankzij de inmiddels drie eeuwen oude beuk wordt de naam veranderd in ‘De Beukenhof’.  Van der Putten ontwerpt een wandeltuin en begint samen met Brik met de verkoop van planten en het schenken van thee aan adellijke families op weg naar stad of zee. In 1948 verandert de uitspanning in De Beukenhof zoals wij die nu kennen.

De comfortabele suites zijn er nu van alle gemakken voorzien. Enkele hebben zelfs een eigen infrarood sauna. Ze hebben elk een eigen karakter en internationale namen als Parijs, New York, Dubai en Tokyo. Voelt u zich thuis bij een moderne en hightech inrichting inclusief douche met sfeerverlichting of gaat uw voorkeur uit naar knusheid met een bedstee uit 1740 met comfortabele Auping matrassen? Ontdek en geniet! En ervaar dat persoonlijke aandacht hier echt centraal staat.

9. Tokyo

4. London

 Of u voor het Jawoord incheckt of na het bruiloftsfeest, Erwin Rozendal ontvangt u graag voor het Villa Beukenhof huwelijks arrangement, bestaande uit:

  • Ontvangst met champagne en mondvermaakje in uw suite
  • Overnachting
  • Champagneontbijt.

En u begrijpt, ook als u al langer getrouwd bent, of (nog) niet, kunt u als lezer van ClassyLife gebruik maken van dit arangement.
Prijs vanaf € 219,- op basis van twee personen, arrangementsprijs exclusief verblijfsbelasting van € 3,50 per dag.

Reserveren via [email protected], onder vermelding van QL ClassyLife arrangement.

6. restaurant serre

7. restaurant

beukenhof steak tartare kopie

Beukenhof tafel opgedekt kopie

 

QL Hotels & Restaurants
Villa Beukenhof is lid van QL Hotels & Restaurants, dé collectie van meer dan 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke karaktervolle hotels met uitstekende restaurants in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland , Noorwegen, Zwitserland en op de Antillen. Kijk op qlhotels.com voor alle QL Hotels & Restaurants, like QL op Facebook of volg ons op Twitter, Pinterest, Google+ of Instagram. www.qlhotels.com

BeukenhofVilla Bar Lounge kopie

Villa Beukenhof restaurant en hotel
Terweeweg 2-4,
2341 CR Oegstgeest
071-720 09 09
E [email protected]
W www.villa-beukenhof.nl

 

Leave a Comment