De Wiemsel, het van oudsher landelijk bekende Twentse hotel in Ootmarsum, is recentelijk van onder tot boven gerenoveerd. De markante bouwstijl is echter onveranderd gebleven, uiteraard net als het fantastische omliggende coulissenlandschap dat geliefd is bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Het is er nu nog prettiger verblijven dan voorheen en in samenwerking met De Wiemsel en QL Hotels & Restaurants kunnen wij u weer een attractief arrangement aanbieden! De kamers en suites van Parkhotel De Wiemsel zijn stuk voor stuk ruim en comfortabel; de suites hebben alle een eigen terras. Er is een grote en gezellig bar met bibliotheek, die in het gerenommeerde restaurant De Wanne overloopt. Hier worden zowel traditionele als eigentijdse gerechten geserveerd. Bij mooi weer luncht of dineert u desgewenst op het ruime terras. Vanaf dit terras, waaraan een fraai buitenzwembad ligt, heeft u een prachtig zicht op het maar liefst zes hectare grote eigen park. Door het aangename arrangement zal u hier volop kunnen genieten!>>

 

4830

De Wiemsel, het van oudsher landelijk bekende Twentse hotel in Ootmarsum, is recentelijk van onder tot boven gerenoveerd. De markante bouwstijl is echter onveranderd gebleven, uiteraard net als het fantastische omliggende coulissenlandschap dat geliefd is bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Het is er nu nog prettiger verblijven dan voorheen en in samenwerking met De Wiemsel en QL Hotels & Restaurants kunnen wij u weer een attractief arrangement aanbieden!
De kamers en suites van Parkhotel De Wiemsel zijn stuk voor stuk ruim en comfortabel; de suites hebben alle een eigen terras. Er is een grote en gezellig bar met bibliotheek, die in het gerenommeerde restaurant De Wanne overloopt. Hier worden zowel traditionele als eigentijdse gerechten geserveerd. Bij mooi weer luncht of dineert u desgewenst op het ruime terras. Vanaf dit terras, waaraan een fraai buitenzwembad ligt, heeft u een prachtig zicht op het maar liefst zes hectare grote eigen park.

park

Bij de ingrijpende renovatie is ook de wellness, spa en beauty uitgebreid. Zo is er een flink binnenzwembad, een Finse sauna, Turks stoombad, een ijsbron en een beauty- en kapsalon. In de kleine maar uitstekend geoutilleerde fitness staan spinning bikes, een crosstrainer, een loopband en verschillende andere fitness-apparaten.

1427810896-Ootmarsum-galerie

Ootmarsum is een lief kunstenaarsstadje. Kunstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen in de vele galeries. Met het Zomer-arrangement van Parkhotel de Wiemsel geniet u optimaal van de typische Twentse gastvrijheid en de prachtige omgeving. Het arrangement bestaat uit:

  • Gastvrije ontvangst met een glas champagne
  • Overnachting in een Deluxe kamer
  • 3 gangen menu op de eerste avond
  • Ontbijbuffet
  • Gebruik van hotelfietsen voor één dag
  • Gebruik van Spa & Wellness met sauna, stoombad, ijsbron, solarium, fitness, binnenzwembad, buitenzwembad en zonneterras

Prijs voor 2 overnachtingen in het weekend € 199,- per persoon (aankomst donderdag, vrijdag of zaterdag).
Prijs voor 3 overnachtiingen doordeweeks € 249,- per persoon (aankomst zondag, maandag of dinsdag)
Dit arrangement is boekbaar van 1 juni 2016 tot en met 31 juli 2016.

gang_mit_tor

ef_9573

spa_lobby_2

grand_suite

juniorsuite

terrasse_mit_liegen

zwembad bij avond 9352-1

QL Hotels & Restaurants
Parkhotel de Wiemsel is lid van QL Hotels & Restaurants, dé collectie van meer dan 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke karaktervolle hotels met uitstekende restaurants in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland , Noorwegen, Zwitserland en op de Antillen. Kijk op qlhotels.com voor alle QL Hotels & Restaurants, like QL op Facebook of volg ons op Twitter, Pinterest, Google+ of Instagram.

Cover gids 2015

 

Leave a Comment