Dankzij onze samenwerking met QL Hotels & Restaurants kunnen wij u als lezer van ClassyLife opnieuw een prachtig arrangement voor een extra attractieve prijs aanbieden. Daarvoor gaan we nu, na de meest recente aanbieding bij het prachtige Ambassade Hotel Amsterdam een klein stuk verder Noord Holland in. Fort Resort Beemster, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder, beschikt over een van de meest duurzame wellness resorts van Nederland. Achter de historische muren bevindt zich een unieke spa & wellness voor wellnessliefhebbers, met prachtige sauna’s en baden. In de luxe spa worden bijzondere hammamrituelen, massages & beauty behandelingen gegeven. Geniet hier van al het goede op het gebied van gastronomie, gastvrijheid & wellness, voor een speciale ClassyLife vriendenprijs.>>

beemster6

Dankzij onze samenwerking met QL Hotels & Restaurants kunnen wij u als lezer van ClassyLife opnieuw een prachtig arrangement voor een extra attractieve prijs aanbieden. Daarvoor gaan we nu, na de meest recente aanbieding bij het prachtige Ambassade Hotel Amsterdam een klein stuk verder Noord Holland in.

Fort Resort Beemster, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder, beschikt over een van de meest duurzame wellness resorts van Nederland. Achter de historische muren bevindt zich een unieke spa & wellness voor wellnessliefhebbers, met prachtige sauna’s en baden. In de luxe spa worden bijzondere hammamrituelen, massages & beauty behandelingen gegeven. Geniet hier van al het goede op het gebied van gastronomie, gastvrijheid & wellness.
Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam staat Fort Resort Beemster op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Fort Resort Beemster bevindt zich op slechts 20 minuten van Amsterdam.

Beemster1

Het ClassyLife arrangement bij Fort Resort Beemster bestaat uit:

  • Overnachting in luxe kamer (voormalig manschapslokaal)
  • Heerlijk uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen toegang tot de unieke Spa & Wellness
  • Verfrissende smoothie
  • Drie gangendiner in het Poterne restaurant

beemster5

Prijs vanaf € 121,50 per persoon (zondag-donderdag)
Prijs vanaf € 136,50 per persoon (vrijdag-zaterdag)
Geldig tot 31 augustus 2016, alleen o.b.v. twee personen voor een nacht.

Reserveren aub. via www.fortresortbeemster.nl onder vermelding van code: Classy Life Arrangement.

beemster3

beemster4

beemster3

Beemster2

beemster10De tuin van Fort Resort Beemster is onderdeel van de wellness en heeft een ligweide, infinity pool, zoutwaterbad, en afkoelmogelijkheden. Verder vindt u er ook nog een zoutgrotsauna met zoutstenen uit de Himalaya en een authentiek Finse kelosauna.
De Beemsterpolder is een schitterend oer-Hollands gebied dat in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Te voet of per fiets kunt u de vele statige stolpboerderijen bekijken en het landschap verkennen. Aanrader is ook een bezoek aan het beschermde natuurgebied de Eilandspolder. Dit gebied heeft een oppervlakte van 1.950 ha en bestaat voor een kwart uit water. U kunt hier heerlijk kanoën of met een fluisterboot door de historische wateren varen van Graf-De Rijp, Noordeinde, Grootschermer, Schermerhorn en Driehuizen

 QL Hotels & Restaurants
Fort Resort Beemster is lid van QL Hotels & Restaurants, dé collectie van meer dan 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke karaktervolle hotels met uitstekende restaurants in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland , Noorwegen, Zwitserland en op de Antillen.
Kijk op qlhotels.com voor alle QL Hotels & Restaurants, like ons op Facebook of volg ons op Twitter, Pinterest, Google+ of Instagram.

Cover gids 2015

 

 

Leave a Comment