Quilindschy Hartman is een jonge voetballer die 22 jaar oud. Hij is een Nederlandse voetballer die momenteel speelt bij Feyenoord. Hier staat hij onder contract tot 2025. Daarnaast speelt hij ook bij het Nederlandse elftal, waar hij debuteerde in 2023. En tijdens zijn debuutwedstrijd maakte hij zelfs als enige een doelpunt. Hij heeft Nederlands bloed, maar aan zijn uiterlijk is natuurlijk ook te zien dat hij een deel van zijn roots ergens anders liggen. Zijn vader komt namelijk uit Curaçao. Hij overwoog zelf om in zijn vaderland een voetbalcarrière te beginnen, maar uiteindelijk heeft hij toch de keuze gemaakt om voor Nederland te spelen. Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze getalenteerde voetballer!

Wie zijn de ouders van Quilindschy Hartman?

Quilindschy-Hartman.jpg

Helaas kunnen wij geen antwoord geven op deze vraag, want de ouders van Hartman staan volledig buiten de schijnwerpers. Op de social media van de voetballer is niets over hen te vinden, maar door de jaren heen heeft hij het wel over zijn ouders gehad in de media. Zo vertelde hij een keer dat zijn ouders al sinds een jonge leeftijd fan zijn van Feyenoord. ‘Toen ik klein was zat ik altijd in de Kuip, daar zijn nog foto’s van. Mijn moeder is al heel lang Feyenoord-fan, mijn vader ook. Dan wordt het met de paplepel ingegoten’. En dat blijkt nu hij ook echt speelt bij Feyenoord, zijn ouders zullen zeker trots op hem zijn!

Heeft Quilindschy Hartman een opleiding gedaan?

Quilindschy-Hartman-vriendin.jpg

Hartman is niet alleen getalenteerd op het veld. Hij kan ook zeker uit boeken leren, want op de middelbare school heeft hij vwo afgerond. Destijds voetbalde hij al bij de jeugd van Feyenoord, maar nadat hij al klaar was met de middelbare school besloot hij om zich volledig te focussen op zijn voetbalcarrière. En is hij dus niet aan een opleiding begonnen.

Wie is de prachtige vriendin van Quilindschy Hartman?

De bloedmooie vriendin van Quilindschy Hartman is niemand minder dan Kristy Willemstijn. Ze komt uit Zuid-Holland, Ridderkerk en momenteel doet ze een mbo-opleiding genaamd ‘Juridische en administratieve’ beroepen, nadat ze is afgestudeerd wil ze graag rechten studeren op het hbo, want het is uiteindelijk haar droom om advocaat te worden. Verder vind ze het ook heel leuk om kiekjes te delen op haar Instagram.

Wat is het salaris van Quilindschy Hartman?

In november 2022 maakte Hartman zijn doorbraak bij Feyenoord, maar helaas is het exacte salaris die hij verdiend niet te vinden. Maar we hebben gelukkig wel een schatting gevonden! Mikos Gouka, Feyenoordwatcher AD, zegt dat het gemiddelde salaris van een basisspeler gemiddeld een miljoen euro is. Dat is zeker niet verkeerd en dat Hartman een lekker salaris verdiend is zeker, want hij heeft dit jaar een villa gekocht van 850.000 euro.

Leave a Comment