Baal jij ook als een pakketdienst eerder dan het afgesproken tijdstip voor de deur staat waardoor je de bezorger mist? Het gevolg hiervan is dat je tot een volgende dag moet wachten op de levering van je bestelling. Dit kan beter! Onder meer bij Trunkrs snelle bezorging kun je de bezorger live volgen waardoor je precies weet hoe laat deze voor de deur staat. Hier profiteer je niet alleen als consument van; ook de pakketdienst heeft baat bij een succesvolle levering van producten. Immers, deze rijdt per saldo minder kilometers om het pakket afgeleverd te krijgen. Het past bij een duurzame wereld, waarin particulieren en bedrijven trachten hun ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Leveringen zijn middels een track & trace-systeem te volgen; dit vergroot de kans dat mensen thuis zijn op het moment van leveren.

Bezorging op dezelfde dag steeds vaker mogelijk

pakket-bezorgen

Bedrijven die met een partij als Trunkrs werken, bieden consumenten de mogelijkheid van een snelle verzending. Een snelle verzending wil hierbij zeggen: het pakket wordt in de ochtend aan de bezorgdienst meegegeven en dezelfde avond nog bij de consument afgeleverd. Ideaal, wanneer je op zeer korte termijn een product nodig hebt. Denk aan nieuwe gadgets of bijvoorbeeld een nieuwe laptop, op het moment dat je eigen apparaat onverwacht defect raakt. Producten kunnen hierbij tot 12:00 uur besteld worden. De verwachting is dat een same day delivery de komende jaren steeds gebruikelijker wordt. Consumenten stellen hogere eisen aan de levering van hun goederen.

Uitgebreide klantenservice voor consumenten

Wordt een pakket niet geleverd binnen het aangegeven tijdvak? Partijen bieden een steeds betere klantenservice, waarbij deze niet alleen overdag maar ook ’s avonds bereikbaar is voor vragen. Zo kan er snel gehandeld worden wanneer een pakket zoek lijkt te zijn geraakt of te laat wordt bezorgd.

Duurzaamheid een belangrijker thema in de logistieke sector

pakket-dichtplakken-tape

Eerder las je al dat het volgens afspraak leveren van goederen bijdraagt aan een duurzame wereld. Er worden minder kilometers gemaakt per pakket. Dat duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt binnen de logistieke sector valt niet alleen uit dit gegeven af te leiden. Ook wordt er steeds vaker met elektrische auto’s gereden. Om een voorbeeld te noemen; Trunkrs zet in op 100% emissievrij, door te werken met elektrische bezorgauto’s.

Leave a Comment