Het is uiterst zeldzaam een badkamer te vinden zonder spiegel erin. Bij het kiezen van een spiegelkast badkamer is het dus belangrijk dat je voor de juiste gaat. Hier zijn onze top 5 voordelen van een verlichte spiegel.

1. Verlaagt je energierekeningen

De meeste verlichte spiegels gebruiken LED lampen die veel langer meegaan dan gewone gloeilampen, zodat je centen bespaart op vervangingen. Ook verbruiken LED lampen minder energie dan een gewone gloeilamp, wat betekent dat ze je minder aan energierekeningen kosten.

2. Zorgt voor sfeervolle verlichting

2 ronde spiegels met led verlichting

Een dubbel voordeel van een verlichte spiegel is dat je, heel letterlijk, jezelf in een beter licht begint te zien, en dat je ook profiteert van de sfeervolle verlichting in je badkamer. Vul gewoon het bad met warm water en je favoriete bubbels, doe de hoofdverlichting uit en laat het zachte licht van de spiegel branden en je hebt een subtiel verlicht bad.

3. Gebruikt door het hele gezin

Een spiegel met verlichting is niet alleen voor de make-up gebruikers handig, maar voor iedereen in je gezin. Dat klopt, een verlichte spiegel komt ook de scheerders en haarstylers van alle leeftijden ten goede. Betere verlichting betekent minder kans op snijwonden in je huid bij het scheren of zelfs een ongelukje met je haarproduct.

4. Voegt glamour toe aan je huis

ronde-spiegel-verlicht

Als je erover nadenkt, is je badkamer een kamer die de meeste bezoekers van je huis zullen gebruiken. Een lichtspiegel in is een geweldige manier om indruk te maken op mensen die binnen komen vallen. Het is een eenvoudige manier om een vleugje glamour aan je huis toe te voegen zonder te hoeven herinrichten of zelfs een berg geld uit te geven.

5. Een maat die past

Als je op zoek gaat naar een verlichte spiegel zul je zien dat ze er in alle vormen en maten en uitvoeringen zijn. Wat perfect is, want meestal is het grootste probleem in een badkamer de beperkte ruimte die beschikbaar is. Met zo’n ruime keuze moet het dus een stuk gemakkelijker zijn een spiegel te vinden die in je kamer past. Niet alleen heb je meerdere mogelijkheden die bij je ruimte passen, maar een verlichte spiegel helpt ook je ruimte op te lichten, waardoor je de illusie van meer ruimte krijgt.

6. Anticondens

In de meeste verlichte spiegels is een anti-condens functie ingebouwd. Dit betekent betekent dat je gewoon in de spiegel kan kijken nadat je gedoucht hebt.

Leave a Comment