Het organiseren van een feest is, vooral als de gastenlijst uitgebreid is, een echt hele klus. Een veelgebruikte manier om de drukte te vermijden, is door een doe-het-zelf thema te hebben. Een diner in buffetstijl, kant-en-klare cocktails, koelboxen vol met drankjes en al het andere dat je zelf wilt gaan doen, is een goede eerste stap. Hopelijk is dit allemaal weer mogelijk nadat we uit de corona crisis zijn gestapt.

Of het nu om een binnen- of een buitenevenement gaat, je kan beter een bediende of een butler inhuren om jezelf veel stress te besparen. Het inhuren van een serveerster, een barman of een butler zijn enkele veelvoorkomende opties. Maar heb jij er ooit aan gedacht om bediening voor jouw feest in de huren? Met de mogelijkheid om elke functieomschrijving te vervullen, is ons bedienend personeel het soort bediening dat je wilt inhuren, voor alles wat er moet gebeuren. Hier zijn de vier belangrijkste redenen waarom jij bij het organiseren van een feest bediening zou moeten inhuren.

1. Flexibele werknemers 

man in white top standing next to table

De belangrijkste reden om bij het plannen van een feest bediening in te huren, is hun aanpassingsvermogen! Het bedienend personeel kan elk type evenement organiseren en kan jou helpen met de bediening, het opzetten, het opruimen en zelfs helpen met de afwas. Deze baan gaat echt wel verder dan dat van het barpersoneel en creëert ook een hele nieuwe wereld van dienstverlening. Dit type evenementen personeel is echt een voordeel wanneer je voor verschillende hostingbehoeften een helpende hand nodig hebt.

2. Bied een betere service

Dit lijkt misschien vanzelfsprekendheid, maar ja, je zult jouw gasten toch beter van dienst kunnen zijn. Of het nu thuis of op een locatie is, elke host van het evenement wil zorgen voor een vlotte service. Het beste van alles is dat de bediening vanwege de persoonlijke aard van de werkzaamheden meer gericht is op het verlenen van een betere service. Jouw gasten zullen zich op hun gemak, verzorgd en vooral ook gelukkig voelen.

3. Biedt extra ondersteuning

barista-koffie

Je hebt iemand nodig, anders dan een goede vriend, om jou extra ondersteuning te bieden. Ik weet zeker dat een goede vriend het beste bedoelt, maar het is altijd beter om op zeker te spelen. Niet alleen is een bediening professioneler, ze zijn ook behulpzamer! Met ervaring met het helpen bij zowel grote als kleine evenementen, is dat het ondersteunend personeel je het soort onverdeelde aandacht en ervaring kan geven, dat je echt nodig hebt.

4. Maak indruk op gasten

Ten slotte zal het inhuren van bediening jouw evenement net wat stijlvoller maken. Deze luxe sfeer zal zeker indruk op gasten maken en hen doen afvragen waar ze ook bediening voor evenementen kunnen vinden! Of het nu gaat om een privé-, een zakelijke of een promotionele bijeenkomst, je zult er zeker geen spijt van hebben dat je ervoor hebt gekozen om ondersteunend personeel in te huren om jou bij al jouw behoeften te helpen. Als je vaak evenementen organiseert, kun je zelfs dezelfde mensen voor de bediening vragen en consistentie krijgen voor elk feest dat je organiseert.

1 reactie

 • Beste
  Voor 6 november 2021 ben ik nog op zoek naar mensen voor bediening op een receptie en avondfeest.
  De cateraar waarmee een koppel samen werkte is gestopt (failliet) waardoor ze nu op zoek zijn naar alternatieven.
  Het gaat om rondgaan met hapjes en drank tijdens 2 recepties (130 en 117 personen) en bediening drank aan tafel (eten is in buffetvorm), afruimen van borden en bestek, bediening koffie en afruimen alsook bij avondfeest afruimen van lege glazen (dus na 23 tot 2 uur minder personeel nodig).
  Ik voorzien dat ik ongeveer 7 uur mensen nodig heb.
  Kunt u een raming geven van het aantal mensen die ik nodig heb voor dergelijk event en wat de kostprijs zou zijn.
  En uiteraard, zijn jullie op 6.11.21 beschikbaar.
  Alvast dank
  Brigitte

Leave a Comment