De verkoop van e-bikes stijgt de afgelopen jaren harder en harder en die opmars gaat onverminderd door. Waar de e-bike eerst nog werd gezien als een fiets voor ouderen, heeft deze dat imago inmiddels definitief afgeschud.

De Corona crisis heeft hier natuurlijk een grote rol in gespeeld. Mensen waren meer op hun eigen huis aangewezen. Dan is het natuurlijk heerlijk om de natuur op te zoeken en dat deden (en doen) we dan ook in groten getale. Er is nog nooit zoveel gefietst en gewandeld in Nederland als in 2020. Zodoende ook de stijgende behoefte voor elektrische fiets.

elektrische-fiets-wit

Want de elektrische herenfiets biedt toch net een stukje extra gemak en mobiliteit. We geven je drie redenen waarom de e-bike je leven verrijkt. Het brengt je gemak, gezondheid en ontspanning. Wie wil dat nu niet?

  • Met een e-bike ben je veel beter in staat om een lange tocht te maken. Je kunt bij wijze van spreken van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat fietsen en dan ben je nog niet moe! Zo kun je het meeste uit je dag halen. Met een normale fiets houd de gemiddelde fietser het na een paar uurtjes wel voor gezien. Maar hoe leuk is het om een echt flinke afstand af te leggen en op één dag enorm veel van je omgeving te zien?

  • Je zult zien dat je vaker gaat fietsen wanneer je een e-bike bezit. Als je eenmaal zo’n fiets hebt dan zul je zien dat je hem nog vaker zult gebruiken dan je nu denkt. Maak eens een fietsritje in je lunchpauze als je thuis werkt bijvoorbeeld. Zodoende zul je ook zien dat je je dus meer gaat bewegen. Want ook op een elektrische fiets moet je gewoon trappen – zij het met iets minder kracht natuurlijk. Maar je beweegt wel en het is erg belangrijk dat we allemaal minstens aan een half uurtje beweging per dag komen.

  • Voor korte en middellange afstanden laat je de auto vaker staan. Ken je dat gevoel dat je eigenlijk met de fiets moet gaan van jezelf, maar dat je liever de auto pakt? Dat is verleden tijd. De e-bike is een gezond en duurzaam alternatief voor de auto. Woon je tot zo’n 50 kilometer van je werk af? Dan zou dat normaal een afstand zijn waarvoor je de fiets niet overweegt, maar met een elektrische fiets is dat prima te doen.

zwarte-elektrische-fiets

Wordt de elektrische fiets ook jouw vervoermiddel? Voor je dagelijkse boodschap of een recreatieve fietsvakantie met vrienden? Sla dan nu je slag. Speciaal voor Vaderdag kun je in de winkels van Stella terecht voor geselecteerde vaderdagactiemodellen: extra scherp geprijsde herenfietsen (of je nu vader bent of niet!) in de hipste kleuren, met voorwiel- of middenmotor. Bovendien, uniek in de e-bikebranche op dit moment: deze e-bikes zijn gewoon op voorraad en dus direct leverbaar. Zo kun je vrijwel meteen op je fiets stappen!

Leave a Comment