De Samsung Galaxy Note 10 Plus is een beest van een telefoon met één van de grootste schermen ooit. Het scherm is namelijk maar lieft 6,8” groot.

De Note 10 Plus kopen? Hier zijn alvast vijf redenen waarom!

Prachtig en gigantisch groot scherm van maar liefst 6,8”

Samsung Galaxy Note 10 256GB Zilver

Met 6,8” heeft de Galaxy Note 10 Plus één van de grootste en helderste schermen, die we tot nu toe bij een smartphone hebben gezien. Het levert ook ongerepte beeldkwaliteit. Dit quad HD+ paneel ondersteunt HDR10+ en verbaasde ons toen we video’s bekeken en onze testen uitvoerden. In de modus Vivid dekte het scherm van de Note 10 Plus bijvoorbeeld meer dan 200% van het kleurengamma. Bovendien zit die gecentreerde uitsparing voor de camera niet echt in de weg.

Lange batterijduur en laadt snel op

Dankzij de krachtige 4.300 mAh-batterij kon de Note 10 Plus 11 uur en 46 minuten mee tijdens onze test van het batterijvermogen boven de 4G LTE. Dat is niet alleen beter dan het gemiddelde voor smartphones (10:14), het is ook nog eens 2 uur langer dan de OnePlus 7 Pro.

Mooi ontwerp

samsung-note-10-plus

De Galaxy Note 10 is niet alleen dunner en lichter dan de Galaxy Note 9. Het is ook een stuk aantrekkelijker, vooral als je kiest voor de Aura Glow versie. Dit model reflecteert verschillende kleuren, afhankelijk van hoe het licht op de telefoon valt. (Pas op voor vingerafdrukken.) Je kunt de Note 10 Pro ook in het wit, zwart en blauw kopen.

Nieuwe S Pen mogelijkheden

Samsung Galaxy Note 10 256GB Zilver

De Galaxy Note 10 Plus heeft een verbeterde S Pen waarmee je een aantal handige nieuwe dingen kunt doen. Met Air Gestures kunt je bijvoorbeeld met een handbeweging de cameramodi wijzigen. En met AR Doodle functie kun je in realtime je onderwerp tekenen en het opnemen zodat iedereen het kan zien. En als laatste maar zeker niet onbelangrijk kun je nu je handschrift naar tekst converteren, hoewel je wel eerst de woorden moet selecteren voordat je ze converteert.

Live Focus is mogelijk voor video en een verbeterde Super Steady-functie

De camera’s van de Samsung Galaxy Note 10 Plus zijn vrijwel identiek aan die, die je op de Galaxy S10 Plus zult vinden, maar Samsung heeft zijn videogame op zijn nieuwe phablet wel flink uitgebreid. Met Live Focus kun je de achtergrond vervagen terwijl je fotografeert, waardoor je ze echt kunt laten opvallen. Of je kunt andere effecten toepassen, zoals bijvoorbeeld het onderwerp in kleur en de achtergrond zwart en wit maken. Met de verbeterde Super Steady-functie geniet je ook van veel vloeiendere beelden dan die je bij andere smartphones tegenkomt.

Leave a Comment