Vanaf 22 september 2023 hebben Apple klanten de nieuwe iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max in handen. Van de vier nieuwe iPhones die Apple beschikbaar heeft gesteld, heeft de iPhone 15 Pro Max zakelijk de beste functies en dit is het toestel dat je moet kiezen als je de allerbeste mogelijkheden wilt. Dit is waarom hij eruit springt:

1. USB-C poort

Met USB-C kun je je iPhone, iPad en Mac opladen met dezelfde USB-C naar USB-C kabel. De iPhone kan ook worden gebruikt om apparaten zoals de AirPods en de Apple Watch op te laden, en op de Pro en Pro Max kun je met een geschikte kabel tot 10 Gb/s aan content overzetten.

2. Actieknop

an iphone 11 and an iphone 11 pro sitting side by side on a white surface

De actieknop vervangt de mute-schakelaar op de Pro-modellen. Je kunt hem instellen om allerlei dingen te doen, zoals een scherpstelmodus activeren, de camera inschakelen, de zaklamp aanzetten, een snelkoppeling activeren en nog veel meer.

3. A17 Pro Chip

De A17 Pro chip maakt voor het eerst consolegamen op de iPhone mogelijk met ondersteuning voor hardwareversnelde ray tracing. Je zult games als Resident Evil 4 en Death Stranding kunnen spelen, en het zal razendsnel zijn om e-mail te checken, sms’jes te versturen en door sociale netwerken te scrollen.

4. Titanium

iphone-15-normaal

De iPhone 15 Pro en Pro Max hebben een titanium chassis dat lichter is dan het roestvrijstalen chassis, dus ook al zijn deze iPhones even groot als de iPhones van vorig jaar, ze zullen minder zwaar in de hand liggen. Als bonus heeft Apple het ontwerp veranderd zodat ze beter te repareren zijn, zodat het minder duur is als je het glas aan de achterkant breekt. Andere wijzigingen in het ontwerp zijn meer omlijnde randen en slankere randen.

5. 5x telelens

De 5x telelens is een exclusieve functie van de Pro Max, terwijl de standaard 15 Pro beperkt is tot 3x optische zoom. 5x optische zoom is mogelijk dankzij de nieuwe tetraprisma-technologie van Apple, zodat je verder kunt inzoomen dan ooit tevoren. In totaal krijg je 25x zoom, en Apple heeft ook een heleboel andere verbeteringen aan de camera aangebracht die je in detail kunt bekijken in onze iPhone 15 Pro roundup.

Met alle functies van de iPhone 15 Pro plus een grotere batterij door meer fysieke ruimte, een groter 6,7 inch beeldscherm en de 5x telelens is de iPhone 15 Pro Max moeilijk te verslaan. Heb jij een Pro Max gekocht? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Leave a Comment