Of je nu een oude iPhone in je bezittingen hebt gevonden of op het punt staat te upgraden naar een nieuwer model, er is een beetje geluk dat je vorige iPhone toch iets waard kan zijn. Eerdere iPhones behouden hun waarde goed omdat ze onderdelen bevatten die kunnen worden gebruikt voor reparatie, renovatie of wederverkoop. Hoewel er in dat opzicht veel bedrijven zijn die je er geld voor kunnen voorstellen, kun je beter overwegen om meteen een oude iPhone met Apple te verkopen. Hoewel verwacht wordt dat je bij Apple een lagere prijs krijgt dan bij derde partijen, zijn er op die plek veel voordelen aan de iphone inruilen met zijn innovatieve maker. Hier zijn er een paar.

iphone-12-zwart-blauw-groen

1. De iPhone-recyclingprocedure:

Gelijkgesteld aan verschillende opties, heeft uw oude iPhone een grotere kans om op de juiste manier opnieuw te worden verwerkt met Apple. Wat het componeren betreft, kunnen de externe opwerkingspartners van Apple iPhones niet zo verwerken als het niveau van detail en efficiëntie. Simpel gezegd, als verwacht wordt dat de iPhone die u toevertrouwt aan iPhone-inruilen niet kan worden gerepareerd, is uw meest bedreven weddenschap dat het een milieuvriendelijk einde draagt, in de handen van Apple.

2. Een veilig renovatieproces voor de toekomstige Eigenaar:

Als uw iPhone nog steeds kan worden gerepareerd, is Apple de enige fabrikant die ervoor kan zorgen dat uw telefoon wordt gerepareerd volgens de meest geavanceerde standaard. Met zijn merknaam op het spel, kan Apple verzekeren dat de toekomstige bezitter van je iPhone een fijne ervaring zal hebben. Alleen Apple heeft de mogelijkheid om volledig originele componenten te gebruiken die bedoeld zijn voor het apparaat en het te verzegelen met een fabrieksgarantie. Als u zich zorgen maakt over het geven van een langere levensduur aan uw vorige iPhone, en dus de iPhone inruilen bij Apple, is dit misschien uw beste kans.

3. U verkrijgt Tijdelijk Cloud-geheugen:

Na het hebben van een gloednieuwe telefoon, is een belangrijke en vaak zorgvuldige volgende stap het verplaatsen van uw bestaande informatie naar uw gloednieuwe apparaat. Gelukkig kun je tijdelijk iCloud-geheugen krijgen als je een nieuwe iPhone of iPad bij Apple koopt. Hiermee kunt u gratis gegevens van uw daadwerkelijke apparaat naar uw iPhone inruilen.

4. Krijg een authentieke Mail-In iphone inruilen Optie:

Voor degenen die geen zin hebben in het gedoe om naar een winkel te gaan om hun apparaat te verkopen, stelt Apple een keuze voor inruil per post voor. Om je iPhone voor iPhone in te ruilen, hoef je alleen maar het label dat je van Apple hebt gekregen op je verpakte iPhone te plakken. En dus kunt u het afgeven op uw dichtstbijzijnde FedEx-locatie of hen bereiken om uw apparaat bij u op te halen.

iPhone inruilen met verschillende toestellen:

Hoewel het het beste is om je iPhone zo lang mogelijk bij je te houden, kan een upgrade soms onvermijdelijk zijn. Toch betekent dit niet dat je je iPhone niet kunt inruilen met je toestel met je waarden in het achterhoofd.

Of het nu is met de wens dat het zal worden hergebruikt en denkbaar is of om er zeker van te zijn dat uw gegevens gedurende het hele proces veilig blijven, er zijn tal van voordelen om Apple te selecteren voor inruil.

Om op te starten, kunnen externe bedrijven u veel geld geven voor uw telefoon, en ze bieden u gewoon geen toegang tot exclusieve carrier-deals, veilige authenticiteit en nog veel meer.

Leave a Comment