Tegenwoordig zijn er steeds meer trainingsapparaten beschikbaar voor thuis of onderweg, of het nu gaat om weerstandsbanden, mobiele halterstangen of een slingtrainer. Waarom zou je eigenlijk nog naar de sportschool gaan? Ik zal 4 redenen op een rijtje zetten waarom een mobiele gym veel relaxter is dan een gewone sportschool.

1. Flexibel

sporten-strand-pakama

Door de fitnessapparatuur die nu beschikbaar is, ben je vrij flexibel bij het fitnessen. De hulpmiddelen stellen je in staat om te trainen waar je ook bent. Of het nu op kantoor is, op zakenreis, thuis of buitenshuis. Door de verschillende hulpmiddelen bent u niet gebonden aan een vaste plek. Zo kunt u bijvoorbeeld de sling trainer buiten over een tak gooien of als het regent, kunt u het deuranker thuis comfortabel aan een deur bevestigen en daar trainen. U kunt letterlijk trainen op de mooiste plekken ter wereld.

2. Tijdsbesparing

Met de hulpmiddelen kunt u uw trainingstijd effectiever maken. Als u naar een sportschool gaat, bedenkt u van tevoren welke trainingstoestellen u vandaag gaat gebruiken. Maar zoals vaak het geval is, is een van die workouttoestellen op dat moment bezet of in het ergste geval kapot. Dit leidt ertoe dat u uw trainingsprogramma moet herzien of dat de wachttijd tussen de oefeningen langer wordt. Bovendien is het meestal niet mogelijk om meerdere trainingstoestellen tegelijk te gebruiken om tijdens de eigenlijke rustperiodes direct andere spiergroepen te trainen. Met uw eigen fitnesstoestellen kunt u deze problemen gemakkelijk oplossen.

3. Kosten besparen

Bar-gold-pakama

Het gebruik van een fitnessstudio gaat altijd gepaard met kosten. In de meeste sportscholen is het nodig om een abonnement te nemen voor een half jaar of zelfs een heel jaar. Meestal gaat u echter niet zo regelmatig naar de sportschool, er zullen maanden zijn waarin u vaker gaat, maar ook maanden waarin u zelden de tijd vindt om naar de sportschool te gaan. Maar de prijs blijft elke maand hetzelfde. Als u echter een aantal fitnessapparaten voor thuis koopt, hoeft u maar één keer geld uit te geven, wat in het begin misschien iets duurder is dan een maandabonnement, maar dat betaalt zich na verloop van tijd terug. De PAKAMA Bag kost bijvoorbeeld €149. In deze rugzak zitten al 10 apparaten, waarmee meer dan 500 oefeningen mogelijk zijn. Daarnaast krijg je een gratis maand in de fitness app.

4. Genieten van de zon

pakama-fitness-apparaat-mobiele-gym

Met de mobiele fitnesstoestellen kan men gemakkelijk buiten in de natuur sporten. De frisse buitenlucht geeft je meer energie, en helpt je ‘s avonds in slaap te vallen en de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Plus, de zon geeft je de vitamine D die we nodig hebben. Het beste van alles is dat de natuur 24/7 open is, met gratis toegang voor iedereen!

Dus waar wacht u nog op? Bewegen in de frisse lucht en uw geest verheffen

Leave a Comment