Wat zou jouw gezin met wat extra ruimte doen? Gezinnen die wanhopig op zoek zijn naar een ruimte waar iedereen van het gezin wat tijd kan doorbrengen, moeten het bouwen van een tuinkamer of terrasoverkapping eens overwegen. In dit artikel vind je ideeën wat je allemaal met een tuinkamer kunt doen, zodat het hele gezin er baat bij kan hebben.

1. Een kantoor aan huis

Heb je genoeg van het werken aan de keukentafel? Staat de hele logeerkamer vol met dossiers en papieren? Thuiswerken heeft zo zijn voordelen, maar in plaats van in de logeerkamer te gaan zitten, heeft werken in een tuinkamer eindeloze voordelen. Je bent zo bereikbaar voor je gezin terwijl je toch een duidelijke kantoorruimte aan huis hebt. Verminder het woon-werkverkeer en ontwerp in het comfort van je huis jouw eigen ideale kantoor.

 2. Een studeerkamer

tuinkamer

Vergeet die bomvolle bibliotheken en concentreer je in plaats daarvan op het ontwerpen van een ideale studeerruimte in je eigen tuin. Een studeerkamer in de tuin geeft je een productieve ruimte waar de afleiding maar minimaal is. Tover je tuinkamer om tot een studeerkamer.

3. Een gym aan huis

 Heb je genoeg van het wachten in de rij voor de trainingsapparaten of wil je gewoon de drukte van de sportschool vermijden? Tuinkamers kunnen worden omgedoopt tot de ideale thuisgym. Met vloeren van hoge kwaliteit, airconditioning en genoeg privacy – een tuinkamer kan bieden wat een logeerkamer niet kan.

 4. Een hobbykamer

tuinkamer-planten

Heb je eindelijk de tijd om aan je hobby’s te besteden, maar niet de ruimte om dit te doen? Als je tevreden bent in je gezinswoning, maar wat extra ruimte wilt creëren, kan een tuinkamer de perfecte oplossing zijn en het zal je huis ook in waarde laten stijgen.

 5. Een multifunctionele kamer

Een kamer, die van maandag tot en met vrijdag een kantoor is, kan in het weekend een tienerkamer worden – je behoeften veranderen ook in de loop van de jaren en met een tuinkamer zijn jouw mogelijkheden eindeloos! Een tuinkamer kan je de ultieme multifunctionele ruimte bieden!

Leave a Comment